2777
2789
عنوان

کسی هست که روحتون رو لمس کنه

107 بازدید | 26 پست

توی زندگیتون آدمی دارید که روحتونو لمس کرده باشه ؟ یعنی فراتر از جسم و مادیات و ظاهر، روح شمارو ببینه و بشناسه و باهاتون درست رفتار کنه 

یا بازم بخوابم ساده تر بگم آدمی که ظاهر و پول شما براش مهم نباشه و شیفته روح شما بشه 

دارید همچین کسی ؟

پدر و مادر 

فرزندان

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله دارم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

شوهرم هست ولی فک نکنم صد در صد تونسته باشه کاملا باهام هم ذات پنداری کنه و بفهمه منو ، یه دوستی داشتم خیلی دوستش داشتم ولی اونم هیچوقت از من چیزای شخصی نپرسید منم نتونستم بپرسم و دوستی مون تو دوران دبیرستان موند 

آره انگار ما آدما تنهای تنهاییم

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

سه بار توی زندگیم به آدما خیلی از نظر روحی نزدیک شدم و فکر میکردم این آدم معجزه زندگی منه (پسر نبودن هیچ کدوم)

هر سه نفر یه جوری تو زرد در آمدن که نگم😐

یه دیالوگ معروف فیلم آذر پروین و دیگران داره میگه آدمی که یه پنچری کوچیک نداشته باشه حتما یه پنچری بزرگ داره😐😂

من کاملا اینو قبول دارم آدمای زیادی خوب معمولا زیادی بدن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چه نسبتی باهاتون داره

خواهرم، همسرم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
شوهرم هست ولی فک نکنم صد در صد تونسته باشه کاملا باهام هم ذات پنداری کنه و بفهمه منو ، یه دوستی داشت ...

من خیلی به این قضیه فکر میکنم چرا ما آدما طبق غریزه ای که عقل در اون نقشی نداره عاشق فردی از جنس مخالف میشیم که از لحاظ جسمانی قوی تر و زیباتره؟ چرا عاشق روح همدیگه نمیشیم؟

به نظرم مقصر تنها بودنمون خودمونیم 

مامانم

منم با مامانم کلی حرف اینا میزنیما ولی انگار چون از نسل قبلن روحیات و حرفای نسل جدید رو خیلی نمیشناسن و آدم هم نمیتونه همه افکار و ابعاد روحش رو در اختیارشون قرار بده چون سرزنش میکنن

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

نمیدونم شاید ....

ولی اینو مطمئنم ک خودم از یه پسری خییلی خوشم میومد 

مهربونیش ، شوخ طبعیش و ...

ظاهرمون هردو خوشگل و به روز 

وضع مالی پدرامون در یک حد بود ولی من با خاطر پول باباش دوسش نداشتم 

ولی همیشه به خدا میگفتم کاش وضل مالی باباش ، خوب نبود 

چون اون ، کیس برای ازدواج زیاد براش بود 

ولی من خواستگارام به دلم نمینشیتن 

همیشه به خدا میگفتم کاش وضع مالی باباش از بابا من پایین تر بود ، اینحوری شانس ازدواج باهاس داشتم 

ولی ازدواج کرد 💔💔💔💔💔💔

(هرچند مجردیش با نگاه عمیق  و شوخ طبعی و ... منو عاشق خودش کرد )

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
دقیقا منم میترسم با بعد منفی و ترسو روح و وجودم آشنا بشن ، حتی در موردش که حرف میزنم بعدا پشیمون میش ...

هر انسانی یه شیطان درون داره مهم اینه که با قوی کردن روح خودمون به اون شیطان درون اجازه عرض اندام ندیم در نطفه خفش کنیم