2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منظور اینکه تو جمع هستین یا با کسی صحبت میکنی خانم باش رفتار خانومانه داشته باش😂و اینکه گفتم خشک نب ...

من خیلی کم حرف میزنم نکنه بگن‌مغروره بخوان ضایم کنن حالمو بگیرن 

دانشجوی پزشکی 🩺

عزیزم سختی کنکور رو نترسیدی از درس و دانشگاه میترسی؟نگران نباش..دستت میاد کم کم ..یادت باشه تو آرزوی ...

ب خدا ب دوران کنکور فک میکنم میخوام بمیرم

دانشجوی پزشکی 🩺

می‌دونی امتحانامون چجوریه مثلاً بیشتر شفاهیه یا کتیبه و یا هر روز باید بریم دانشگاه ؟؟یا فقط چند رو ...

ایکجوری ک معلومه هر روز میریم تا ساعت ۴ و ۵ جز جمعه . امتحانا معمولا تستیه ولی امتحان عملی زیاد داریم ک جسد میارن استاد میپرسه 

دانشجوی پزشکی 🩺

می فهمم..دیگه گذشت..راهتو صاف کردی..تخت گاز با اراده پیشب سوی دکتر با سواد شدن برو

امیدارم آدم خوبی بشم‌. اگه نه بمیرم. واقعا دلم نمیخواد کسی رو ناخواسته بکشم یا آدم بدی بشم .دعا کردم اگ قراره اینجور شه بمیرم قبلش راحت شم

دانشجوی پزشکی 🩺