2777
2789
عنوان

خوش به حال خرابا با شانسشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 75 پست

تو اینستا‌ یه مدت همه میگفتن‌ تایپمون‌ دختر چادری 

بعد کامنتارو‌ می خوندم همه نوشته بودن اره چادری و فاان میخواییم 

یه عده ام مسخره کرده بودن 

کلا برا مسخره کردن این کلیپارو‌ درست میکردن تا مسخره کنن اما تو واقعیت اصلا این جوری نی اصلا دنبال چادری یا دختر پاک نیستن همه دنبال ‌پلنگ‌ و شاسی بلندن‌

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خرابا شانس ندارن

اونا طبق تجربه‌هایی که توو رابطه به دست میارن میدونن چه جوری مرد رو جذب کنن چه جوری مثه موم توو مشتشون نگهشون دارن میدونن چه جوری رفتار کنن که مرد دنبالشون بدوعه

و مردا لذذذذت میبرن از این رفتارایی که اینجور افراد باهاشون دارن

میییدونم چی میگی اینااا همه ظاهرشون قشنگه از باطن باهم سازگاری ندارن... خب اون مرد پولدار و خفن میره ...

ببین استوریاشون معلومه 

اصلا حتی اگه ب ظاهرم خوب باشه که قطعا فقط ظاهر نیس 

ظاهرشم حتی قشنگه

دختره هم ی دختر خوشگل خوش هیکل تو پر 

پولدار 

همه چی داره واقعا شوهرشم عالی یعنی کراشه ها 

تو توی زندگی اون خرابا نیستی که عزیز. اونا بالاترین نقطه زندگیشون نشون میدن و تو با پایین ترین نقطه زندگیت مقایسه میکنی؟؟؟ اون پسرهایی که اون مدل خرابارو دوست دارن خودشون خراب ترن. من یه خرابی رو میشناسم که با مخ یه پسر خوب و زد. الان زندگی سگ دارن. دختره با هرکی میخواد میگرده هنوز هرزه است. پسره هم همه فکر میکنن خوبه ولی اونطوری نیست.

بخدا مردا خیلی عقبن. فکر نکنین مردا شمارو خوشبخت میکنن. خودتون باید خودتونو خوشبخت کنین

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

میدونی چرا؟چون از بس با هر مدل پسری بودن دستشون اومده کدوم مرد واسه ازدواج خوبه کلا نحوه رفتار با مردا رو بلدن. حالا من تو کل زندگیم فقط شوهرم بوده بعد ۱۰ سال هنوز بلد نیستم چجوری باهاش رفتار کنم😂😂

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
شاسی بلند یعنی چی ؟

شوخی می کنم 

منظورم همون داف‌ پلنگا‌ بود 🤣

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
مردا کلا دخترای اون مدلی دوس دارنواسه همینم بعد ازدواج خیانت میکنن

پس کجاش خوشبحالت شد ،بعد ازدواج که بدبخت میشن با خیانت

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
فککردم منظورن با س. ن. 🤣

🤣🤣🤣🤣