2777
2789
عنوان

نمره هام همش ازون کمتر میشه

102 بازدید | 11 پست

طولانیه ولی ممنون میشم بخونید

من سمپاد درس میخومم دهمم تجربی

دوره اولم سمپاد درس میخوندم همیشه شاگرد اول و دوم بودم و درسم عالی بود 

اومدم دهم افت شدید پیدا کردم مثل زیست درحد ۱۴ تا ۱۶

ریاضی و فیزیک ۱۵ ۱۶ 

شیمی یذره بالاتر

حتی درسای عمومیم هم افت کرد

با اینکه پیشخوانی کرده بودم

البته وضع اکثرمون همینه ولی خیلی ها خودشونو بالا کشیدم من هنوز دارم درجا میزنم

چون انقد فشار درس زیاده نمیرسم مرور کنم تست بزنم 

یعنی تنها کاری که میکنم سوال خیلی حل میکنم تا اینکت فقط کتابو بگیرم جلوم درس بخونم مشاورم گرفتم تاثیر نداشت

ولی یکی هست تو کلاسمون ورودی جدیده از اول نمراتش عالی بود و با منم خیلی رفیق شده و خیلی خاکیه

ولی نه من بدشو میخوام نه بهش حسودی میکنم

فقط نمیتونم ببینم از اون شاگرد ممتازی رسیدم به اینجا

سوالات نهاییو بذارن جلوم میتونم حل کنم گرچه بیدقتی میکنم

ولی سوالای خودمون چون معلما سختگیرن خیلی بیشتر بی دقتی میکنم یعنی مشکلم بلد نبودن نیس بی وقتی زیاده

درحالی که خیلی چیزارو دیگه اهمیت نمیدم استرس نمیگیرم ولی مثه اینکه یه استسر پنهان دارم

امروز امتحان ترم داشتیم معلم ریاضیه اومده بود نمره هارم صحیح کرده بود و ازش پرسیدیم اکثرا درحد ۱۳ تا ۱۸ بودن ۲۰ نداشتیم

بین دوستامون من از همه کمتر ینی ۱۵.۵ شدم

و اون دختره قویه که میگفت افتضاح داد شد ۱۹.۷۵ 

تیر خلاص بود واسم

واقعا ممنون میشم راهنمابیم کنید تو منجلاب گیر کردم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

منم همینطور منتظر راهنمایی بقیم.

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

من خودم سمپاد بودم وضعیت مون به این شکل بود دو سه نفر در حد توربو درس میخوندن اصلا نمره هاشون با بقیه قابل مقایسه نبود تهشم همه شون رتبه های یه رقمی اینا شدن

بقیه اکثرا در یه حد بودیم توی همون اکثریت یه عده کنکور رو ترکوندن در حد دو رقمی اینا شدن بقیه متغیر شدیم 

یه چند نفرم کلا درس نمیخوندن کنکور رو هم خوب ندادن ولی الآن میدونم توی حیطه های شغلی دیگه ای که دارن موفق هستن

اینا رو گفتم بدونی اون شرایط و اون مدرسه تا بوده همین بوده

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اول باید به این فکر کنی که آیا رشته تجربی بدردت میخوره استعدادش رو داری؟اگه آره که هر روز مرور داشته باش همیشه نمونه سوالات همون درسی رو که میخونی حل کن بعد ایراداتت رو روی یه برگه بنویس کم کم ایراداتت کمتر میشه اگه هم دیدی نه هیچ استعدادی توی رشته تجربی نداری به تغییر رشته فکر کن

اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁
عزیزم اول باید به این فکر کنی که آیا رشته تجربی بدردت میخوره استعدادش رو داری؟اگه آره که هر روز مرور ...

نه استعدادشو دارم

اونموقع که ما امتحان علوم داشتیم (در طول سال ما زیست فیزیک شیمی زمین میخوندیم) کل مدارس همه بد داده بودن از معدود کسایی بودم علومشون ۲۰ شده بود چون اولین سالی بود که کشوری شده بود

من راهکارارو میدونم ولی هم حس میکنم وقت ندارم هم گوشی نمیذاره هم نمیدونم از کجا شروع کنم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
من خودم سمپاد بودم وضعیت مون به این شکل بود دو سه نفر در حد توربو درس میخوندن اصلا نمره هاشون با بقی ...

من ادمیم که خییییلی درس میخونم ولی نتیجه ازش نمیگیرم الان ایراد کارمم میدونم کجاست ولی ترس از شروع و ندونستن از کجا شروع کردن و بی دقتی و استرس و گوشی راهمو بستن

نه استعدادشو دارماونموقع که ما امتحان علوم داشتیم (در طول سال ما زیست فیزیک شیمی زمین میخوندیم) کل م ...

روزی نیم ساعت نیم ساعت از تایم گوشیت کم کن نت نخر یا گوشیتو بده مامانت نگه داره بگو تا فلان ساعت بهم نده حتما موفق میشی

اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁
روزی نیم ساعت نیم ساعت از تایم گوشیت کم کن نت نخر یا گوشیتو بده مامانت نگه داره بگو تا فلان ساعت بهم ...

اخه بدبختی اینه کلاسای زیست و اینامو مجازی گرفتم بعضی وقتا نیازه

مشاور رفتین عزیزم؟

بله تاثیر نداشت

البته هم ایشون پیگیر نبود

هم من کم کاری میکردم

خیلی میترسم و استرس دارم من اصن اینجوری نبودم

بله تاثیر نداشتالبته هم ایشون پیگیر نبودهم من کم کاری میکردمخیلی میترسم و استرس دارم من اصن اینجوری ...

مشاور تحصیلی نه فقط عزیزم تراپیست که یکم کمک کنه شرایط روحی تون هم مدیریت کنین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿