2777
2789
عنوان

فقط اوناییکه جدا شدن بیان

73 بازدید | 6 پست

با آدم اشتباهی زندگی میکردم ۱۰سال همیشه احساس تنهایی میکردم جدا شدم ۲تا بچه دارم احساس تنهایی شدید میکنم نگید ۲تا بچه داری من احساس کمبود دارم دلم میخواد یه مرد نوی زندگیم باشه درکم کنه. حداقل واسه صحبت 

تا می‌فهمن ۲تا بچه دارم می‌پیچونن میرن 

واقعا دلم شکسته

یکی واسم یکیو معرفی کرد شرایطمو بهش گفته بود یهم گفته بود پسر خوبیه بعد پیام دادم بهش دلمو زدم به دریا 

صحبت کرد و شوخی اولش بعد گفت خب من هدفمو میخوام مشخص کتم شما قصدتون چیه گفتم شما قصدتون چیه گفتش که من کلا شرایط ازدواجو ندارم مخصوصا شما که شرایطتون استثناییه بهم برخورد گارد گرفتم بعد گفت که کل افگارتون همینه؟ بهش گفتم کلا جهان سومیا اینطوری هستن گسی از تقدیر خودش خبر نداره من می‌نوشتم اون صدا میفرستاد

میگفت یا سو تفاهم شده یا ما کلا فکرامون به هم نمیخوره خلاصه بعدش گفت من منظوری نداشتم و روز خوبی داشته باشید خداحافظ 

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

اینقدر احساس کردم این رد شدن مثل تو دهنی بود واسم 

خیلی دلم گرفت خب اگه یبار اشتباه کرده باشیم جرم که نکردیم بهش گفتم چرا فکر کردی من بعد از ۱۰سال زندکی با آدم اشتباه دوباره آرزوی ازدواج کردن دارم 

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها با خودتونن ؟

Are man khooneye babamam

وقتی خودتون منبع درامدی نداشته باشید و بچه ها رو ساپورت نکنید ، هیچ کسی نمیاد و در واقع نمیتونه خرج ...

منکه ازشون نخواستم خرچ بچه ها رو بدن