2777
2789
بله خودش گفت برگرد

خب پس.

بنظر منم بچه نیار.بشین رو خودت وقت بزار.بچه هم دوروز دیگه بزرگ میشه با دوستای همسن خودش میگرده تنها نمیمونه.

انشالله بهترینا برات رقم بخوره🥰

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زن ها دوری میکنن چون فکر میکنن چون بیوه هست یا مطلقه چشم شوهراشون دنبالشون هستش ولی دلیل نمیشه ما خی ...

بله پس بشین زندگی تو کن

نمیشه که با خیانت طلاق بگیریم همه مطلقه بشیم خدایی نکرده

زندگی تلخی داره خیانت داره شیرینی داره مرگ داره

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

بله پس بشین زندگی تو کننمیشه که با خیانت طلاق بگیریم همه مطلقه بشیم خدایی نکردهزندگی تلخی داره خیانت ...

چقدر خیانت رو عادی میدونی شما

زنم خیانت کنه به شوهرش میگی تلخیه زندگیه و اوکیه؟

.

شما چند سالتونه؟ بچه ی چندمه؟ فاصله ی سنیشون چقدره؟

۳۱ سالمه بچه دومه ۴ سال تفاوت دارن

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
اولی ۱۲ سالشه دیگه

آره اسی جون چرا که نه 

حتما برو حامله شو و بزا 

بعد شوهرت باز بره دنبال کثافت کاری و شمام مجبور باشی بخاطر بچه ی تو شکمت یا بچه ی کوچیکت بشینی بسوزی و بسازی و بیای اینجا تاپیک بزنی بخاطر بچه ی کوچیکم موندم و با دوتا بچه کجا برم؟

آخه دختر عاقل وقتی شوهرت انداختت بیرون بنظرت دوباره نمیتونه اینکارو کنه؟

فک میکنی چنین آدمی بااین وجدان مزخرف وقتی دید زنش پابست بچه هاش شده باز فیلش یاد هندستون نمیکنه؟

باز اگه بیرونت نکرده بود یه حرفی 

سعی کن برای دخترت رفیق و یار باشی  

تک فرزندی عشقه 

همیشه از فایده های تک فرزندی براش بگو

بگو که کسی بیاد محبتی که به تو میکنم تقسیم میشه 

زمانم برات کم میشه 

پولی که خرجت میشه تقسیم میشه ووو

خودتو گول نزن

زن ها چون حامی ندارند پشتوانه ندارند بچه دارند میگن میمونیم انتقام میگیریم خیانت کردن خیانت میکنیم ا ...

اره یکیش خود من.اما نتونستم .دارم داغون میشم.

از خونه پدری فرار کردم با ازدواج.

الان بازم برگشتم به همون جهنم.

بااونهمه ظلم شوهرم.بازم میگم برگردم بشینم همونجا پیر بشم فقط خونه بابام نمونم با دوتا بچه

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
دقيقا یه بچه ی دیگه رو باید تنهایی بزرک کنم چون همبازی نداره همه بچه هاشونو دیگه آوردن و بزرگ کردن ح ...

درسته

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
۳۱ سالمه بچه دومه ۴ سال تفاوت دارن

عزیز شما ۳۱ سالته من بدنیا ببارم میشه ۴۰ سالم و ۱۲ سال فاصله ی سنی اصلا با من قابل مقایسه نیست شرایطون انشالله موفق باشن نازنین هاتون