2777
2789
عنوان

هیچکس وجدان درد ما رو نداشت

218 بازدید | 28 پست

هیچکس وجدانش برای قلب شکسته ما روح خسته و عشق و وقت تلف شده ما درد نگرفت

بشدت حریص و بی چشم و رو شدن 

بشدت نمک میخورن و نمکدون میشکنن

خودتون مراقب خودتون باشین

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ تو برو بچسب به بنده ی خدا من وصل خدا میشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دنیا از روز اولش همین بوده.تا آخرشم همینه

ی روزی همونی که میگه دلش نمیخواد یا خوار بره تو پات همون خوارو خودش میکنه تو چشم آدم

چطورممکنه همه بااین حرف همدردی کنن اما کسی این وسط مقصرنباشه؟پس کسایی که فارغ از جنسیت دل میشکنن اذی ...

عزیزم مقصرن نمکتو میخورن نمکدونو میشکنن ولی راحت ازت گذر میکنن و میرن سراغ یکی دیگه

ی روزی همونی که میگه دلش نمیخواد یا خوار بره تو پات همون خوارو خودش میکنه تو چشم آدم

مام برا کسی ک حسی بهش نداشتیم عذاب وجدان نگرفتیم راحت گفتیم ول کن خودمون مهمیم

ولی چون فکر نمیکنیم مقصر بودیم عذاب وجدانم نمیگیریم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مام برا کسی ک حسی بهش نداشتیم عذاب وجدان نگرفتیم راحت گفتیم ول کن خودمون مهمیمولی چون فکر نمیکنیم مق ...

عزیزم کسی که بهت مثلا حس داشته و در حقت نامردی کرده رو میگم

اونا بیشتر بازیت میدن

چطورممکنه همه بااین حرف همدردی کنن اما کسی این وسط مقصرنباشه؟پس کسایی که فارغ از جنسیت دل میشکنن اذی ...

کاملا موافقم

چون خودمونو مقصر نمیدونیم تبرئه میشیم اما ممکنه ادم بد زندگی خیلیا باشیم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

کاملا موافقمچون خودمونو مقصر نمیدونیم تبرئه میشیم اما ممکنه ادم بد زندگی خیلیا باشیم

من بقیه رو نمیدونم ولی من همیشه سعی کردم شریف باشم

هیچوقت خیانت نکردم

ولی خیانت دیدم این خیلی دردناکه