2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه نیار‌ بجاش خودت و دخترت اینقد به خودتون برسید بگردید لباس بخرید کیف کنید دوتایی جای دوست و آبجی و خواهر و داداش رو براش پر کن.جیب شوهر رو اینجوری خالی کن تا فکر خیانت از سرش هم نگذره.مردها پول نداشته باشند خیانت هم کمتر میکنن.اگه میخواستی براش آجی داداش بیاری زودتر باید میاوردی الان معنی نداره از تنهایی هم درنمیاد بدتر افسرده میشه باید بچه داری کنه برات.بهتره خودت باهاش دوست باشی عین خواهر.همیشه براش لباس بخر کیف کنه.

هیچوقت کسی رو قضاوت نکنید ک مگه فلانم ک با مرد خیانتکار بمونم و اونایی ک موندن فلانن و اینا، تا وقتی ...

درد از هر طرف بنویسی بازم دردِ

منم همیشه میگفتم خیانت کنه کنسله ولی الان با وجود خیانت هاش دارم باهاش زندگی میکنم

یه شب چشمم رو روی همه چی بستم و وسایلم رو جمع کردم لباس پوشیدم و تا جلوی درب اتاق رفتم ، درب رو ک باز کردم ، دختر ۸ سالم اومد مانتوم رو گرفت گریه کرد گفت مامان نرو اگه تو بری من دق میکنم (دور از جونش) همونجا کنارش نشستم بغلش کردم گریه کردم 😭😭😭

خیلی وقت ها بازم دلم ب رفتن رضا شد ولی پای رفتن ندارم 😭😭😭

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣