2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میفهمم عزیزم من حتی نتونستم برم چون کسی نمیخاد منو، ولی با این حال دلخوشیم بچه هامن

هم دردیم ...

تو خانواده ی منم فقط فرزند پسر رو میخوان ، اما گفتم میرم نهایت سر ب بیابون میذارم اما دخترم دست و دلم و بسته 😔

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
درد از هر طرف بنویسی بازم دردِمنم همیشه میگفتم خیانت کنه کنسله ولی الان با وجود خیانت هاش دارم باهاش ...

ببین اون دنیا شوهرت رو چه عذابی بدن.اونوقت دلت به حالش میسوزه.فقط تحمل کن ببین خدا چه بلایی سرش میاره.برنامه زندگی پس از زندگی در مورد کسانی که زنا کردن دیدم وحشتناک بود احوالشون تو اون دنیا.مو به تنم سیخ شد.عجب صبری خدا دارد تحمل کن به امید اون لحظه که بشینی و عذابش رو ببینی.

یه بچه دارید؟

نمیدونم بگم متاسفانه یا بدبختانه بله

من همیشه آرزوم بود ۳ تا بچه داشته باشم

دخترم ک ۱۱ ماهش بود متوجه اولین خیانتش شدم ک جنسی هم بود

دیگه کم کم نرمال شدم و زندگیم روی روال افتاد دخترم ک ۷ سالش بود داشتم کم کم فکر میکردم ک باز باردار بشم ک متوجه خیانت بعدیش شدم و قید بچه دار شدن رو برای همیشه زدم .

خدا ازش نگذره من هیچوقت تک فرزندی دوست نداشتم 😔💔

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
از من فقط منو نمیخان، بقیه خواهر برادرامو میخاناینقدر بی کسم

عزیزم 💔

درکت میکنم 😔

بین بد و بدتر موندیم ن راه پس داریم نه پیش 😔

ببین اون دنیا شوهرت رو چه عذابی بدن.اونوقت دلت به حالش میسوزه.فقط تحمل کن ببین خدا چه بلایی سرش میار ...

یه روزایی آرزوم بود بمیرم و اون دنیا فقط بتونم ببینم چه کارهایی کرده و من خبر نداشتم

یه وقت هایی از ناتوانی تحمل درد خیانتش ارزو میکردم تصادف کنم حافظم رو از دست بدم دیگه چیزی یادم نیاد

اما حالا دیگه بود و نبودش ، رفت و آمدش و حتی به سزای عملش رسیدنش واسم مهم نیست

یه روزایی آرزوم بود بمیرم و اون دنیا فقط بتونم ببینم چه کارهایی کرده و من خبر نداشتمیه وقت هایی از ن ...

چرا مهمه باید به سزای عملش برسه چون زندگی رو برای تو سخت کرد.چون تو حقت نبود وقتی به تو تعهد داشت نباید اینکارو میکرد.اصلا لیاقتش همون زنای خرابه باید به حال اینجور آدم ها افسوس خورد خودشونو تو بد منجلابی انداختن.

کاش حداقل یه مدرکی چیزی می‌تونستی تو این سالها جمع کنی که لو بره دلت خنک شه.کثیفترین کار دنیا همین خیانته