2777
2789
عنوان

شوهراتون ظرف میشورن❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 64 پست
چند روززززززز😳😳😳مگه عدا نمیپزی؟من گاهی صبح تا شب پر میشهگاهی ام دو روز نهایتااااولی ۳روز اصلا

مامانم شاغله یکی میپزه سه چهار وعده میخوریم بعدم صبحونه ناهار اکثرا سرکار میخورن شامم نمیخوریم کلا ظرفاب خودم جمع میشن فقط

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
ما الان سه نفریم کلی طول میکشه ظرفا جمع شن انداره ماشین ظرف شویی شاید ۳-۴ روز طول بکشه

والله گلم ماهم دو نفریم ولی اکثرا تا شب پر میشه هرشب نوقع خواب روشن میکنم میشوره و خشک میکنه راحتم خداروهزار مرتبه شکر زه خاطر این تکنولوژی

گاهی ظرفا کم هست یه طبقه رو پر میکنم و رو حالت تک طبقه ای میگذارم. ببین ظرفشویی شما نداره‌؟

موقع مهمونی هم واقعا راحتم دیگه ازین بهتر نمیشه

و اینکه اگر برای خونه زندگی خودت میخوای بخری درآینده خب ظرفشویی رو میزی بخر که کوچکتره

ولی من همچنان به گذشته برگردم همین بزرگو میخرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند روززززززز😳😳😳مگه عدا نمیپزی؟من گاهی صبح تا شب پر میشهگاهی ام دو روز نهایتااااولی ۳روز اصلا

من اکثرا تا شب پر هستم گاهی جا کم هم میارم😂😂دو نفرم هستیم 

وقتایی که پر نمیشه رو حالت شست و شوی یک طبقه میذارم یه طبقه رو پر میکنم