2777
2789
عنوان

شوهراتون ظرف میشورن❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 64 پست

دوست پدرم 66 سالشه

و همسرش 65 ساله

40 و خورده ای ساله ازدواج کردن و تا به امروز ظرفای خونه رو اقا میشورن🥲

حتی اگه ساعت ها بمونه خانوم دست نمیزنه

تو مهمونی هاهم که ماشین ظرفشویی

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مچکرمممممممممممم امیدوارم خوش تیپ و خوش چهره باشه شوهرم 🥲😂

ان شاالله♥️

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

والله منو که راحت کرد . خرید ماشین ظرفشویی بزرگترین لطف در حق خودم بود. من متنفرم از ظرف شستن به شوه ...

واقعا 

برای مامانم خریدیم اولاش می گفت سخته و فلان

الان تمام ظرفاش رو با ماشین می شوره

هست زن ذلیل زیادهو😂 ظرف نشستنو بزن پشت مهریه ت

جدی جدی میزنم😂😂

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
آره با کلی غرولنددددداما ماشین خریدیم و راحت شد🤣

ماهم ماشین داریم ولی خب ظرف سه نفر باید چن روز جمع شه بذاریم توش اون موقع هم بو میگیره

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
اخی خوشبخت باشید کوچولووووو چطورهههه

ممنونم عزیزم همچنین

خوبه خدارو شکر هفته دگ میرم انومالی ان شاالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ایشاله به سلامتی الهی صحیح و سالم زودتر بیاد بغل پدر مادرش سایتون همیشه بالای سرش باشه😍

ممنونم عزیزم سلامت باشید

♥️♥️♥️🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوتا ظرف ؟ ظرفای کل روزتون دوتا ظرفه؟

ما الان سه نفریم کلی طول میکشه ظرفا جمع شن انداره ماشین ظرف شویی شاید ۳-۴ روز طول بکشه

شما قبول میکنین خانومتون اصلااا دست به هیچ ظرفی نزنه؟

خیلی وقتا خودم تنها شستم 

خیلی وقتا ایشون کفی کرده من آب کشیدم 

غذام زیاد پختم 

خونه باشم دریغ نمیکنم 

جارو زدم 

دیگه آبروی ما رو نبرید بقیشو نگم

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

ماهم ماشین داریم ولی خب ظرف سه نفر باید چن روز جمع شه بذاریم توش اون موقع هم بو میگیره

چند روززززززز😳😳😳

مگه عدا نمیپزی؟

من گاهی صبح تا شب پر میشه

گاهی ام دو روز نهایتاااا

ولی ۳روز اصلا