2777
2789

خانوادم از هر لحاظی باهام خوبن

اخلاق ،شرایط مالی و...

ولی یه چیزی داره کلافم میکنه. هر دختری همسن خودم میبینم قطعا یه کاری کرده تو صورتش. مثل ژل و بوتاکس یا مژه زدن و... ولی من فقط بخاطر یه رژ بابام کلی گیر میده. ب مامانم میگه بهش بگو دیگه رژ نزنه.

عروسی بشه ب زور میزاره ارایش کنم

یواشکی اینستا دارم. الان حتی بچه ۱۰ ساله هم اینستا داره. خیلی حالم بده💔یعنی هنوزم هستن واقعا؟ 

هرکسی لیاقت توجه نداره !

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تا همین شیش ماه پیش ک هنوز ازدواج نکرده بودم اجازه ارایش نداشتم اجازه بند صورت و ابرو نداشتم29 سا ...

بگو ک کار بدی هم نبوده چون خانوادهدی خودم هم همینطوری بودن ولی اصلا ناراحت نیستم

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

من از ۱۰ سالگی تا الان که ۲۳ سالمه گوشی داشتم همه برنامه ای هم نصب میکردم با اینکه خانواده من مذهبی تر هستن نسبت به بقیه فامیل اما در عین حال دخترعمه ۴۳ سالم میترسه از اینکه بگه اینستا داره و ممنوعه یه جورایی بینشون

اما خب اون کاشت عمل این‌چیزا داره من نه

به خودت سخت نگیر درست میشه همه چیز

🇮🇷🫀قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

من تا همین شیش ماه پیش ک هنوز ازدواج نکرده بودم اجازه ارایش نداشتم اجازه بند صورت و ابرو نداشتم29 سا ...

واسه ادم خیلیی سخته. 

مهم نبود برات؟

هرکسی لیاقت توجه نداره !