2777
2789
عنوان

یعنی هنوزم هستن از این خانواده ها💔چرا منقرض نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه همه باید عملی و پلاستیکی باشه من خودم بیست و هشت سال سن دارم هیچ کاری نکردم حتی کار خواص که می ...

مگه خودم دلم میخاد عملی و .... باشم. همین یه ارایش ساده کافیه واسه روحیه ادم

اما کی میزاره

هرکسی لیاقت توجه نداره !
من از ۱۰ سالگی تا الان که ۲۳ سالمه گوشی داشتم همه برنامه ای هم نصب میکردم با اینکه خانواده من مذهبی ...

منم اتفاقا از ۱۰ سالگیم گوشی دارم. اما سختگیرن ب همه‌چی

هرکسی لیاقت توجه نداره !
عزیزم فوقش یکی دو سال دیگه با اینا زندگی میکنی بعدش ک انشالله ازدواج کردی هرکاری دلت نیخاد بکن

بعد میوفتم دست کسی ک بهم بگه مگه خونه باباته ک هرکاری دلت خاست بکنی😂😂😂

هرکسی لیاقت توجه نداره !
منم اتفاقا از ۱۰ سالگیم گوشی دارم. اما سختگیرن ب همه‌چی

ناراحت نباش تموم میشه این روزا از چیزای کوچیک شروع کن کم کم عادت میکنن

البته پدر و مادرت خیر و صلاح تو رو میخوان و اینکه میخوان مراقبت باشن

مطمئن باش بد تو رو نمیخوان

فک کنم گفتی ۱۷ سالته دیگه چیزی نمونه به زودی ان شاءالله میری دانشگاه و خانواده ات یه سری از سختگیری هاشون کمتر میشه

🇮🇷🫀قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

ناراحت نباش تموم میشه این روزا از چیزای کوچیک شروع کن کم کم عادت میکننالبته پدر و مادرت خیر و صلاح ت ...

کاملا درکشون میکنم ک میخان مواظبم باشن و... ولی حیفه ادم نمیتونه هرکاری ک دلش خاست بکنه. همیشه باید تو محدودیت باشه. ادم دلش میگیره خب. اما حق دارن هعی چی بگم

هرکسی لیاقت توجه نداره !
کاملا درکشون میکنم ک میخان مواظبم باشن و... ولی حیفه ادم نمیتونه هرکاری ک دلش خاست بکنه. همیشه باید ...

کاملا درکت میکنم 

ان شاءالله همه چیز درست میشه

خدا بهت آرامش بده و امیدوارم هر چیزی که میخوای اگه به صلاحت همون بشه

هر چه زودتر این چیزایی که الان برات دغدغه اس بشه خاطره 

🇮🇷🫀قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜