ببین هر دو کیفیت سوالاشون خوبه و معمولا رتبه های خوب به عنوان مکمل هردو باهم آزمون میدن ، ماز ۵ شنبه قلم جمعه ها ، اما خب قلمچی خیلی گرونه حضوریش و به نظر من یا از طرف مدارس برو یا موسسات فرعی مگرنه ۷ ۸ تومن نمی ارزه ، یا هم بورسیه بشو و دفترچه هارو تو خونه پرینت کن بزن ، ماز هم که الکترونیکی و از طریق سایته
آزمون زدن مرحله آخر درس خوندنه ، تستی که برای آموزش و تسلطت میزنی با تستی که برای سنجش خودت و آزمونای موسساته خیلی فرق میکنه
اول باید یه آموزش خوب ببینی بعد جزوه استادو حل کنی بعد یه منبع سطح پایین برداری و تستاشو آموزشی بزنی بعد مدل تسلطی و در نهایت آزمون زدن ، آزمونای موسسات برای مرحله آخر و اینکه ببینی بازده کارت چطور بوده خوبه ، به عنوان منبع اول و اولین تست هایی که میزنی اصلا مناسب نیست
بله تام لند و کلاسینو جز معروف ترین موسسات کنکوری اند ، هر کدوم استاد های خاص خودشونو دارن ، باید نمونه تدریس استادا رو ببینی و خودت تصمیم بگیری با کدوم استاد کلاس برداری ، مثلا زیست عظیمی تام لند خیلی خوبه ، شیمی بابایی تام لند ، فیزیک نوکنده کلاسینو خوبه ، خودم با میرحسینی از موسسه هدف داشتم راضیم این استاد توی ماز هم هست ، یحیوی تام لندم میگن خوبه ولی باز سلیقه ایه ، ریاضی نظر من کرمی هست که هم مازه هم آلفا هست ولی استادای تام لند هم میگن خوبن ، آریان حیدری کلاسینو بدنیست ولی من پیشنهادش نمیکنم
توی درسای عمومی کلاسینو بهتره ، مثلا ادبیات یکتا یا زبان قریشی اما مثلا عربی فلاح تام لند از واعظی کلاسینو خیلی بهتره ، کلا سلیقه ایه انتخاب استاد ولی من نظر خودم و عموم بچه هارو گفتم