2777
2789
عنوان

آزمون (قلمچی ماز گزینه دو)

102 بازدید | 14 پست

من تاحالا کلاس تست نرفتم تستم تا حالا نزدم.
اما میخوام شروع کنم به تست زدن و آزمون دادن. اگه الان بخوام ثبت نام کنم میشه؟چجوریه؟
کدوم یکی از موسسه ها بهتره؟ ماز ؟ قلمچی؟
هزینه هاش رو خبر دارین؟
یازدهم تجربی هستم
ممنونمم

آره قلمچی که باید حضوری بری نمایندگی کانون شهرتون ، آدرس و شماره شون تو اینترنت هست ، ماز هم باید بری تو سایت ماز و بر اساس نیازت ثبت نام کنی مثلا اگه فقط آزمون میخوای میزنی رو آزمون و هزینه شو اینترنتی میدی ، اما اگه کلاس هم بخوای پک الماس هست که هم برای ۱۱ ام هست هم ۱۲ ام قیمتشم خوبه به نسبت خدماتش ، کلاسا بستگی به استاد داره در کل کلاسای ماز بهتره البته همش آنلاینه ، کلاسای قلمچی یه سری آنلاین داره روی سایت خودش یه سری هم هر نمایندگی ای برای خودش حضوری برگزار میکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزینه هاش توی سایتش هست ، اگه میخوای برای همه درسات کلاس بری پک الماس ماز خوبه ، هم اساتید خوبی داره ...

واقعیتش فعلا میخوام برم آزمون بدم که یخوره تست بزنم و درس بخونم اما نمیدونم چه موسسه برم.
کلاس کنکور ماز رو تاحالا نشنیده بودم کلاسینو و تاملند خوبن؟

واقعیتش فعلا میخوام برم آزمون بدم که یخوره تست بزنم و درس بخونم اما نمیدونم چه موسسه برم.کلاس کنکور ...

ببین هر دو کیفیت سوالاشون خوبه و معمولا رتبه های خوب به عنوان مکمل هردو باهم آزمون میدن ، ماز ۵ شنبه قلم جمعه ها ، اما خب قلمچی خیلی گرونه حضوریش و به نظر من یا از طرف مدارس برو یا موسسات فرعی مگرنه ۷ ۸ تومن نمی ارزه ، یا هم بورسیه بشو و دفترچه هارو تو خونه پرینت کن بزن ، ماز هم که الکترونیکی و از طریق سایته 

آزمون زدن مرحله آخر درس خوندنه ، تستی که برای آموزش و تسلطت میزنی با تستی که برای سنجش خودت و آزمونای موسساته خیلی فرق میکنه 

اول باید یه آموزش خوب ببینی بعد جزوه استادو حل کنی بعد یه منبع سطح پایین برداری و تستاشو آموزشی بزنی بعد مدل تسلطی و در نهایت آزمون زدن ، آزمونای موسسات برای مرحله آخر و اینکه ببینی بازده کارت چطور بوده خوبه ، به عنوان منبع اول و اولین تست هایی که میزنی اصلا مناسب نیست 

بله تام لند و کلاسینو جز معروف ترین موسسات کنکوری اند ، هر کدوم استاد های خاص خودشونو دارن ، باید نمونه تدریس استادا رو ببینی و خودت تصمیم بگیری با کدوم استاد کلاس برداری ، مثلا زیست عظیمی تام لند خیلی خوبه ، شیمی بابایی تام لند ، فیزیک نوکنده کلاسینو خوبه ، خودم با میرحسینی از موسسه هدف داشتم راضیم این استاد توی ماز هم هست ، یحیوی تام لندم میگن خوبه ولی باز سلیقه ایه ، ریاضی نظر من کرمی هست که هم مازه هم آلفا هست ولی استادای تام لند هم میگن خوبن ، آریان حیدری کلاسینو بدنیست ولی من پیشنهادش نمیکنم 

توی درسای عمومی کلاسینو بهتره ، مثلا ادبیات یکتا یا زبان قریشی اما مثلا عربی فلاح تام لند از واعظی کلاسینو خیلی بهتره ، کلا  سلیقه ایه انتخاب استاد ولی من نظر خودم و عموم بچه هارو گفتم

ببین هر دو کیفیت سوالاشون خوبه و معمولا رتبه های خوب به عنوان مکمل هردو باهم آزمون میدن ، ماز ۵ شنبه ...

ممنونم از توضیحات خوبتون
یعنی ماز آزموناش غیر حضوریه؟
الان کلاسای تاملند و کلاسینو تا کنکور 1404 اگه بخرم برام نمایش داده میشن بعد اون دیگه نمیتونم ببینمشون برای همین من نخریدم.
شما کلاس کنکور جایی رو حضوری می شناسید؟
الان که یازدهمم چجوری بخونم من اصلا دهم تست نزدم و دوست دارم امسال چند تا از درسای دهم رو ترمیم بزنم اما می ترسم نرسم بخونم با توجه به اینکه امتحان نهایی دهم و یازدهم تو یک روزه
ببخشید انقدر سوال می پرسم

ممنونم از توضیحات خوبتونیعنی ماز آزموناش غیر حضوریه؟الان کلاسای تاملند و کلاسینو تا کنکور 1404 اگه ب ...

خواهش میکنم 

بله ماز غیرحضوریه

بله خب تقریبا تمام موسسات دسترسی به پنل رو تا کنکور میذارن ، البته داری میگی یازدهمی و کلاسای یازدهم مجزا هم دارن ، یعنی میگم لزوما نباید کلاس جامع ببینی چون کلاسای جامع کنکور فشرده تره و اون جزئیاتی که توی کلاسای تک پایه گفته میشه رو نمیگن به خاطر کمبود وقت یا اگه بگن هم تست کمی ازش میزنن

حضوری بستگی داره ‌کدوم شهر باشی ، اساتید مطرح کشوری معمولا حضوری هم توی کلان شهر ها کلاس میذارن ، توی همون نمایندگی های کانون یا موسسات دیگه ، اینو باید از بچه های شهر خودتون پرس و جو کنی 

من پیشنهادم اینه که باتوجه به وقتی که از الان تا آخر اردیبهشت مونده تمرکزت رو بذاری روی یازدهم و فقط مباحث مشترک و پیش زمینه از دهم رو مطالعه کنی چون الان دی که برای امتحانای نوبت اول میره ، ۴ ماه دیگه میمونه کلا ، من از قوانین جدید خبر ندارم اما به نظرم با مشورت چندتا مشاور دهم رو فعلا ترمیم نکن چون ممکنه قانون های جدید تری بیاد یا کلا حذف بشه

نحوه مطالعه یه سوال خیلی کلی هست و منم به طور اجمالی بخوام بگم ، اولا برای عمومی ها حتما یه روتین مطالعاتی از الان در نظر بگیر یعنی مثلا ادبیات هر هفته یکی دو درس رو حتما بخون(با کتابایی مثل فرمول بیست و اینا) ، عربی روی دستور و لغات کار کن ، زبان لغات درس هارو اول بخون و بعد از گرامر ها تمرین حل کن ، دینی هم هفته ای یه درس بخون و خلاصه نذار شب امتحانی بشه ، درسای دیگه هم مثل تاریخ اینا اگه نهاییه حتما وقت بذار مگرنه شب امتحان جمع نمیشه و نمرت پایین میشه ، برای اختصاصی ها کنکوری که بخونی خود به خود نهایی هم پوشش میده یعنی همون مراحلی که تو کامنت قبلی ام گفتم اول آموزش بعد جزوه و بعد منبع اول و ... ، اما برای آمادگی برای نهایی حتما خود کتابها رو مطالعه کن و تمامی سوال هاشون رو حل کن ، نمونه سوال های سالهای پیش هم حل کن تا مدل سوالای نهایی دستت بیاد ، اگه روش مطالعه درس خاصی منظورته بگو تا جزئی تر توضیح بدم 

نحوه مطالعه یه سوال خیلی کلی هست و منم به طور اجمالی بخوام بگم ، اولا برای عمومی ها حتما یه روتین مط ...

توی اکثر موسسات هرکلاسی رو که بری آخرش برای آمادگی برای نهایی هم چند جلسه میذارن که خوبه و مفیده ، مطالب رو به صورت جمع بندی میگن و روش تشریحی نوشتن رو مرور میکنن 

مثلا من زیست رو چجوری بخونم؟

بستگی داره اگه کلاس بری ، اول یه دور اون مبحثی که میخوای فیلم یا کلاسش رو ببینی پیشخوانی کن یعنی در حد یه ربع تیتر ها و مطالب یه گفتار یا یه قسمت رو بخون بعد کلاس رو ببین و قشنگ گوش کن و با دقت جزوه رو پر کن و نوت بردار بعد یه دور هم بعد کلاس جزوه و نکات رو جمع بندی کن ، بعدش بیا یه گفتار رو از روی کتاب با دقت بخون بعد یه منبع آسون مثل خیلی سبز رو بردار و با توجه به وقتت تستای زوج یا فرد یا اگه وقتت کمه مضرب۳ رو به صورت آموزشی بزن یعنی یه تست رو بخون و جواب بده و حتی اگه نیاز داشتی از کتاب کمک بگیر یا از هر چیز دیگه بعد برو پاسخنامه رو دقیق بخون همه گزینه هاش رو و بعد دوباره تست بعدی و همینطور دونه دونه ، هدف اینجا فقط یادگیری نکات و ریزه کاری های کتابه یعنی زمان و سرعت مهم نیست ( البته دیگه بیشتر از ۵ ۶ دقیقه هم برای یه تست نذار) ، بعد از این مرحله بیا یک سوم دیگه از تستا رو با یک و نیم یا دوبرابر زمان استاندارد کنکور بزن( به صورت پک نه نه دونه دونه) و بعد بررسی کن پاسخنامه هاشون رو ، مرحله بعدی بیا یه سری تست از همون منبعت یا از سوالای موسسات رو در زمان استاندارد کنکور بزن و درصد بگیر و بررسی کن پاسخنامه رو ، تو این مرحله هرچی بیشتر آزمون بزنی مهارتت بیشتر میشه و درصدت توی آزمونا بهتر میشه ، نکات تستا اونایی که خیلی خاصن رو توی یه دفتر بنویس و شب قبل آزمونات مرور کن