2777
2789

دخترم الان پنج روزه هیچی نمیخوره با سرن میریزم تو حلقش نمیدونم دیگه چیکار کنم سه بار بردمش دکتر دیشبم سرم زد ولی بازم همونجوریه بی حالی بی اشتهایی شدید سرفه های شدید گرفتگی بینی وای دیشب تا تونستم گریه کردم ازبس اذیت میشد و نمیدونستم بداش چیکار کنم.پس کی خوب میشه دیگه توی پنج روز یک کیلو وزن کم کرده سه سال و ده ماهشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرتب سینه و گلو قفسه سینه و پشت کمرشو چرب کن مرتب حتی اگه شده دو سه ساعت یه بار برا اینکه وقتی سرفه میکنه قفسه سینه ش درد نگیره و مرتب استنشاقش کن که راه بینیش باز بشه اول با روغن بنفشه کنجدی یه کم بینیشو چرب کن بعد یه ذره بخور بده بهش بعد استنشاقش کن که هر چی خلط و اینا تو بینیشه دربیاد 

بله دختر من گرفت.ولی سرفه هاش هنوز خوب نشدن.نمیدونم چی کار کنم دیگه...هرچی گفتن بهش دادم.شبا خیلی مو ...

دختر من همین الان از شدت سرفه نزدیک بود بالا بیاره.دختر شما چند روزه خوب شد بی اشتها شده بود؟

ممنون عزیزم.بی اشتهاییش دیوونم کرده هیچچچچی نمیخوره

بی اشتهایی که دوره ش میگذره عزیزم خوب میشه فعلا هر روز گوشت تو شیشه بهش بده که خیلی ضعیف نشه بقیش دیگه وقتی خوب شد میخوره عزیزم غصه نخور

بی اشتهایی که دوره ش میگذره عزیزم خوب میشه فعلا هر روز گوشت تو شیشه بهش بده که خیلی ضعیف نشه بقیش دی ...

ممنون عزیزم مرسی که جواب دادی دعا کنین زودتر خوب بشه دیشب کلی گریه کردم واقعا ویروس افتضاحیه 

دختر من همین الان از شدت سرفه نزدیک بود بالا بیاره.دختر شما چند روزه خوب شد بی اشتها شده بود؟

نسبت به تمام بیماری هایی که تا الان گرفته این طولانی تر بود.یک هفته ای شد...ولی سرفه هاش هنوز بعد سه هفته مونده.

بله بی اشتها بود.روز اول تب بالایی داشت.تا سه روز اگه دارو رو دیر میدادم تب میرفت بالا... از روز چهارم رو به بهبودی بود.

نسبت به تمام بیماری هایی که تا الان گرفته این طولانی تر بود.یک هفته ای شد...ولی سرفه هاش هنوز بعد سه ...

دختر منم تا حالا اینجوری نشده بود سرما خورد دو سه روزه دیگه رو به بهبود بود.الان پنج روزه هیچ فرقی نکرده اصلا علائم بهبودی نداره نمیدونم دیگه چیکار کنم مخصوصا بی اشتهاییش داغونم کرده