دخترم الان پنج روزه هیچی نمیخوره با سرن میریزم تو حلقش نمیدونم دیگه چیکار کنم سه بار بردمش دکتر دیشبم سرم زد ولی بازم همونجوریه بی حالی بی اشتهایی شدید سرفه های شدید گرفتگی بینی وای دیشب تا تونستم گریه کردم ازبس اذیت میشد و نمیدونستم بداش چیکار کنم.پس کی خوب میشه دیگه توی پنج روز یک کیلو وزن کم کرده سه سال و ده ماهشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مرتب سینه و گلو قفسه سینه و پشت کمرشو چرب کن مرتب حتی اگه شده دو سه ساعت یه بار برا اینکه وقتی سرفه میکنه قفسه سینه ش درد نگیره و مرتب استنشاقش کن که راه بینیش باز بشه اول با روغن بنفشه کنجدی یه کم بینیشو چرب کن بعد یه ذره بخور بده بهش بعد استنشاقش کن که هر چی خلط و اینا تو بینیشه دربیاد
نسبت به تمام بیماری هایی که تا الان گرفته این طولانی تر بود.یک هفته ای شد...ولی سرفه هاش هنوز بعد سه ...
دختر منم تا حالا اینجوری نشده بود سرما خورد دو سه روزه دیگه رو به بهبود بود.الان پنج روزه هیچ فرقی نکرده اصلا علائم بهبودی نداره نمیدونم دیگه چیکار کنم مخصوصا بی اشتهاییش داغونم کرده