2777
2789
عنوان

کسی هست بچش این ویروس جدید گرفته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 18 پست
مرتب سینه و گلو قفسه سینه و پشت کمرشو چرب کن مرتب حتی اگه شده دو سه ساعت یه بار برا اینکه وقتی سرفه ...

سینه و گلو و کمرش رو با چی چرب کنیم؟

استنشاق چی بکنه؟

بخور آب جوش ساده ؟

دختر من الان سه هفته هست خوب شده ولی هنوز سرفه داره خلط داره موقع خواب به سختی نفس میکشه....

دختر منم تا حالا اینجوری نشده بود سرما خورد دو سه روزه دیگه رو به بهبود بود.الان پنج روزه هیچ فرقی ن ...

میفهمم من روز سوم که میدیدم بهتر میشه اینقدر گریه کردم.هزار فکر به سرم میزد....

انشالله دخترتون بهتر میشه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میفهمم من روز سوم که میدیدم بهتر میشه اینقدر گریه کردم.هزار فکر به سرم میزد....انشالله دخترتون بهتر ...

ممنون عزیزم منم خیلی نگرانم پنج روزه هیچ علائم بهبودی نداره سه بارم بردم دکتر دیگه نمیدونم چیکار کنم

سینه و گلو و کمرش رو با چی چرب کنیم؟استنشاق چی بکنه؟بخور آب جوش ساده ؟دختر من الان سه هفته هست خوب ش ...

با روغن زیتون یا بادام شیرین و استنشاق با آب و نمک دریا و گلاب و بخور هم که بخور بابونه یا آب جوش ساده با کمی گلاب