2777
2789
میشه بدونم چندسالتونه؟ بعد آخه کم پیش میاد آدم کسی و بینینه و خوب باشه من اصلا با هرکس برخورد کردممم ...

۲۴ سالمه 

شمام طرف مناسبت پیدا میشه توقعاتت رو بیار پایین  به پسرا زمان بده تا خودشون رو نشون بدن سخت گیر نباش

چقدر عجیب سعی می کنم دوستش داشته باشم ولی یه چی تو ذهنم میگه حتی ارزش فکر کردن هم نداره این آدم

واقعاااا عین من ببین ی چیزی و چند بار ازش دیدی نمیتونی ببخشید و تو عمق وجودت هست حتی اگه ندونی کدوم کارشه من حتی رفتارمم سرد شده بود 

(:A__•~•__M:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۲۴ سالمه شمام طرف مناسبت پیدا میشه توقعاتت رو بیار پایین به پسرا زمان بده تا خودشون رو نشون بدن سخت ...

به خدا هیچچچچ توقعی ندارم تنها کسی ک باهاش بودم پنج سال هندا داشت بدتر از این ؟ 🥺😂

ی آدم درست حسابی نمی‌بینم تو زندگیم .... 

واقعاااا عین من ببین ی چیزی و چند بار ازش دیدی نمیتونی ببخشید و تو عمق وجودت هست حتی اگه ندونی کدوم ...

ای کاش بشه از عمق وجودم خارجش کنم 

چون اصلا دوست ندارم رفتارم سرد باشه و باعث دلخوری ش شم مخصوصا که الان هردوممون در تلاش برای بهبود رابطه مون هستیم 

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
ای کاش بشه از عمق وجودم خارجش کنم چون اصلا دوست ندارم رفتارم سرد باشه و باعث دلخوری ش شم مخصوصا که ا ...

نمیتونی همون طور ک من نتونستم .... چون اگه میتونی همون موقع بخشیده بودی و آنقدر نمیموند ک الان اینجوری خودشو نشون بده 

نمیتونی همون طور ک من نتونستم .... چون اگه میتونی همون موقع بخشیده بودی و آنقدر نمیموند ک الان اینجو ...

امیدوارم اینطور نباشه واقعا 

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»