2777
2789
عنوان

بارداری مجدد بعد از سقط

92 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من توی ۳۲ هفته یا همون هشت ماهگی بچه ام را از دست دادم داخل رحم ایست قلبی کرد😭😢 و با سزارین پاره تنم را ازم جدا کردند💔

اسمش قرار بود تینا بزارم یعنی گل سرخ🌹 گلم قبل از شکفتن پر پر شد 🥀💔

الان دوماه از اون اتفاق میگذره و از نظرروحی داغونم به نظرتون از چندماه دیگه اقدام به بارداری کنم و یه دکتر خوب در اصفهان بهم معرفی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدا بهت صبر بده.   بزار شش ماه بگذره به خودت کمک کن روحیه آت نباز اصلا انشالله که درست میشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

به خاطر اینکه روحیه ام برگرده تا ۶ ماه به نظرتون مناسبه دکترخوب متخصص در اصفهان سراغ دارید

عزیزم قبلی دکترتون کی بود؟ علت ایست قلبیش چی بود؟کدوم بیمارستان سزارین کروین؟ چرا انقد بد شده بارداریا. 

دکار قبلیتون کی بود ؟ کدوم بیمارستان رفتین؟

دکتر قبلیم فردوس محرابیان بود تکون دخترم که احساس نکردم سریع رفتم بیمارستان سینا ولی تا پرستار گفت جنین قلب نداره اصلا زیر بار نرفت که بیاد بالا سرم و گفتش توضیحم کنند تا برم بیمارستان الزهرا و دیگه سینا نیام با اینکه من این ۸ماه مرتب پیششون ویزیت میشدم روزی ام که متوجه شدم بچه ام مرده پنج شنبه بود دو روز قبلش یعنی سه شنبه پیششون ویزیت شده بودم و سونو هم دادم بجه ام خوب بود 

دکتر قبلیم فردوس محرابیان بود تکون دخترم که احساس نکردم سریع رفتم بیمارستان سینا ولی تا پرستار گفت ج ...

بخدا استرس پدرمون رو در میاره من مشکل ناباروری دارن.یه سقط داشتم هفته ها پایین، الان دوباره دکتر رفتن رو شروع کروم بخدا باردار شدن یه طرف اون ۹ ماه ک بسلامت بگذره یه طرف،

دکتر زنان و زایمان خوب بهم معرفی کنید که از الان زیر نظرش باشم فقط یه دکتر حاذق و مسئول باشه

من یک ماهه دارم میگردم. هرکی رو بهم معرفی میکنن یا پولکیه یا به حرف گوش نمیده. الان داشتم راجب فریبا عباسی تحقیق میکردم.

ببین دکتر اعتمادی فر ساختنان قصرنور دوستم میره،راصیه میگه مهربون و دلسوزه من شاید برم میشش

خیلی متاسفم دوست عزیزم

منم سابقه دوتا سقط و یه مرده زایی تو ۲۷ هفته دارم البته من طبیعی زایمان کردم و ۹ ماه بعدش اقدام کردم و باردار شدم 

در مورد سزارین بعضی دکترها میگن ۶ ماه کافیه بعضیا میگن ۹ ماه بعضیا هم میگن ۱۸ ماه 

میدونم حالت چقدر بده و دوست داری زودتر باردار بشی ولی به عنوان کسی که یه روزی همدرد تو بوده بهت توصیه میکنم عجله نکن ،اول اینکه یه پریناتالوژیست خیییییلی خوب و باوجدان پیدا کن که به بیمارانش متعهد باشه و تحت نظر ایشون علت این اتفاق رو بررسی کنید و انشاالله اون تایمی که اجازه دادن اقدام کنید

تو این مدت هم حسابی به خودت برس چون دوتا بارداری پشت سر هم واقعا بدن کم میاره