2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 26 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگران نباشتوکل کن به خدای یکتا و ائمه اطهار مخصوصا پنج تن آل عبا

خدا کنه بشه🥺

با اینکه دکتر گفت تنبلی خفیف و مشکل جدی نیست ولی می ترسم

آخه حدود ده ماه اقدام بودم ولی دارو مصرف نمی کردم ولی نشد

لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔
خدا کنه بشه🥺با اینکه دکتر گفت تنبلی خفیف و مشکل جدی نیست ولی می ترسمآخه حدود ده ماه اقدام بودم ولی ...

ببین عزیزم منم اوایل اقدام دارو مصرف کردم و نشد و بعدش طبیعی اقدام میکردم و دوماه پیش بازم دارو مصرف کردم که الحمدلله شد ،برو دکتر نترس 

من دو دوره دارو مصرف کردم،متفورمین ،لتروزول ،آمپوا hmg,hcgدیگه اوزیل هم سری دوم مصرف کردم ،خداروصدهز ...

عزیزم فولیکولات چطوری بودن که آمپول اچ سی جی زدی؟

من این ماه یه فولی 22 میلی متری داشتم دکتر گفت اصلا فولیکول نساختی آمپول اچ سی جی نزن

قبلش هم سینال اف زدم و لتروزول مصرف کردم

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

عزیزم فولیکولات چطوری بودن که آمپول اچ سی جی زدی؟من این ماه یه فولی 22 میلی متری داشتم دکتر گفت اصلا ...

من دوتا ۲۰داستم به نظرم دکترت اشتباه نکرد ۲۲که عدد خوبیه

من دوتا ۲۰داستم به نظرم دکترت اشتباه نکرد ۲۲که عدد خوبیه

منم شک کردم 

البته همون شی علائم تخمک گذاری داشتم گرفتگی رحم و ترشح و اینا اقدامم کردیم نمیدونم بگیره یا نه

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen