2777
2789

من28سالمه دارم امسال سال اخر دانشگاهمه 

رشتم حقوقه، آموزش و پرورش از رشته ی حقوق هم برای آموزگاری استخدام میکنه ولی من نمیدونم بخونم برا آزمون وکالت یا آموزگاری 

بله درسته پرستیژ کاری وکالت بسیار بالا تر از معلمیه ضمن اینک همسر خودمم معلمه(قصد بی احترامی به معلما رو ندارم) اما جدیدا وکالت ازش فقط همون پرستیژ مونده خیلی اشباع شده و زمان میبره تا اگر من قبول شدم در مقابل وکلای کارکشته ی شهرم قد علم کنم و به درامد برسم یکی از اساتیدمون میگفتن ک خیلی از کسانی ک وکیلن حتی دفتر هم دارن شبا تو اسنپ کار میکنن متاسفانه و اینک اونقدرام عاشق وکالت نیستم ک پامو کنم ت ی کفش بگم فقط وکالت بخاطر همین موندم سر دوراهی

ولی خب ت اموزگاری بعد از قبول شدن ت مدت کمتری میتونم حقوق دریافت کنم هر چند کم 

شما اگر جای من بودید کدوم رو انتخاب میکردین

ضمنا من ت خونه خیاطیم میکنم 

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر منو بخوای دبیری بهترهاز صب تا ظهر میری بعدش تایمت دست خودتته خیاطی ام وقت داری انجام بدیاخر هفته ...

ت فکرم ارشد ادبیات بخونم چون شدیدا عاشق ادبیاتم و بعد برم دبیری ادبیات

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
ت فکرم ارشد ادبیات بخونم چون شدیدا عاشق ادبیاتم و بعد برم دبیری ادبیات

عزیزم تا بخوای ارشد بخونی شاید ازمونها برداشته شه،اگه میخوای اموزش پرورش امتحان بدی ب نظرم زودتر واس ازمون اقدام کن