این عروسمون به پشتوانه داداشم توی همه کارای خانواده دخالت میکنه و خودشو رئیس میدونه داداشم بعد ما سه تا دختر به دنیا اومد مامانم به شدت پسر دوست بودبعد به دنیا اومدنش کل فامیلو شیرینی داد و تا مدتهای طولانی نذرهایی رو که برای پسردارشدن کرده بودو ادا میکرد هرچند سه سال بعد صاحب ی داداش دیگه ام شدیم ولی خب چون این بعد سه تا دختر اومده بود شد گل سر سبد خانواده اونقد بین اون و ما سه تا دختر تبعیض قائل شدن که فاز ریاست خانواده برداشت و تصمیمات مهم خانواده رو اون میگرفت ....۲۱ سالش که شد عاشق ی دختر از ی خانواده پولدار تازه به دوران رسیده شد و خانواده رو تحت فشار قرار داد که همه شرایط خانواده دختره رو قبول کنن بابام ی کارگر ساده بود مامانم زیر پاش نشست و ثمره کل زندگی کارگریش که ی زمین بود و فروخت و خرج عروسی برادرم کرد بعد ازدواجش خانمش هم مثل شوهرش فاز رئیس بودن برداشت خصوصا که از خانواده پولداری بود و... و توی خانواده کسی جرات نداشت بالا حرفش حرف بزنه البته من یکی زیاد اهل رفت و آمد باهاشون نیستم و خیلی رودر رو نمیشم باهاش طولانی شد بقیشو در ادامه میگم
پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...
مادر من بیچاره به خاطر تنهایی ازدواج کرده بنده خدا چند ساله درگیر سرطانه رحمشو برداشته دنبال این چیز ...
میدونم عزیزم من ک به مادر شما کاری ندارم
این کاربر متوجه نشد و براش توضیح دادم ک حرف زنداداشت چ مهفومی داشته
فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
اره دلم ی جوری شد از بابت مادرم انگار خیالن راحت شد ۳۰ سالشه زن داداشم
بچه ام نیس ولی خب نادونی کرده
فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40