2777
2789
عنوان

ناپدریم زدتو گوش عروسمون دمش گرمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 10700 بازدید | 149 پست
مادر من بیچاره به خاطر تنهایی ازدواج کرده بنده خدا چند ساله درگیر سرطانه رحمشو برداشته دنبال این چیز ...

میدونم عزیزم من ک به مادر شما کاری ندارم

این کاربر متوجه نشد و براش توضیح دادم ک حرف زنداداشت چ مهفومی داشته

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادر من بیچاره به خاطر تنهایی ازدواج کرده بنده خدا چند ساله درگیر سرطانه رحمشو برداشته دنبال این چیز ...

آخیی عزیزم خدا شفاش بده اتفاقا کار خوبی کرده ازدواج کرده تنهایی حالشو بدتر میکرد

برای خودت زندگی کن🫠🫠

همینو بگو زن بیشعورررر بی تربیت

دیگه خیالت راحت باشه ناپدریت از مادرت حمایت میکنه

زنداداشت چندسالشه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

ولی عروستون به ناپدریت نامحرمه زد تو گوش کسی که بهش محرم نیست 

به نظرم تذکر کافی بود 

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

ولی عروستون به ناپدریت نامحرمه زد تو گوش کسی که بهش محرم نیست به نظرم تذکر کافی بود

خیلی جیغ و داد کرده لابد اگه محرم نامحرم سرش بود عروسمون جلوی ناپدریم اون حرف زشتو نمیزد 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

نه اتفاقا من کلا با خانوادم قطع ارتباطم سالی یک بار نمیبینمش که باعث سوزشم بشه

ببخشید من بیشتر امضات کنجکاوم کرد مگه بچه هات کجان البته اگه دوست نداری حرفی بزنی جواب نده 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
دیگه خیالت راحت باشه ناپدریت از مادرت حمایت میکنهزنداداشت چندسالشه؟

اره دلم ی جوری شد از بابت مادرم انگار خیالن راحت شد ۳۰ سالشه زن داداشم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

ببخشید من بیشتر امضات کنجکاوم کرد مگه بچه هات کجان البته اگه دوست نداری حرفی بزنی جواب نده

ازم دورن عزیزم با خانواده پدریشونن 💔

اره دلم ی جوری شد از بابت مادرم انگار خیالن راحت شد ۳۰ سالشه زن داداشم

بچه ام نیس ولی خب نادونی کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40