2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رشته ی خوبیه کهآزمون وکالت شرکت کردی؟؟چه سالی تموم کردی؟

والا من ی اشتباهی کردم پشت کنکور نموندم برا فرهنگیان. 

همون سال ک دیپلم گرفتم دفتم پیام نور ینی از ۱۸سالگی بعد ۲۱ سالگی درس تموم کردم ۳ساله ک هیچی نخوندم 

برو فوق حقوق رو هم بگیر یا درس بخون یا کار ، بیکار نمون حس پوچی بهت دست میده بعد به خاطر اینکه زمان ...

دقیقا خیلی پشیمونم سه سال از عمرم تلف شد 

الانم واس استخدام معلم میخونم ببینم قبول میشم وگرنه باز باید بشینم خونه میشم ۲۵😭😭😭

والا من ی اشتباهی کردم پشت کنکور نموندم برا فرهنگیان. همون سال ک دیپلم گرفتم دفتم پیام نور ینی از ۱۸ ...

خب همون ۲۱ که تموم کردی دوباره شروع میکردی برای فرهنگیان

الانم که فک کنم شرط سنه برای فرهنگیان بالای ۲۴ ۲۳ نمیشه 

استخدامی حقوق میگیره برای معلمی؟؟ شرکت کردی؟

دقیقا خیلی پشیمونم سه سال از عمرم تلف شد الانم واس استخدام معلم میخونم ببینم قبول میشم وگرنه باز بای ...

عیبی نداره خیلیا مثل توان

من یکی رو میشناسم حقوق مثل تو خونده لیسانس بیکارخونه ۲۶ سالشه

خوند برای آزمون وکالت حقوق ک قبول شد

خب همون ۲۱ که تموم کردی دوباره شروع میکردی برای فرهنگیانالانم که فک کنم شرط سنه برای فرهنگیان بالای ...

اخه نمیدونستم کلا دیگ از درس فراری شدم کسی نبود بهم بگه برا فرهنگیان بخون الان واس ماده ۲۸معلم میخونم

دقیقا خیلی پشیمونم سه سال از عمرم تلف شد الانم واس استخدام معلم میخونم ببینم قبول میشم وگرنه باز بای ...

آها معلمی هم که عالیه از همون اول کاش میرفتی فرهنگیان 

دوستم رتبه اش ۲۱۱ شده بود هم فرهنگیان قبول شده بود هم حقوق  دولتی ولی رفت فرهنگیان با اینکه عربی و زبانش و فن بیانش خوب بود یعنی به نظر من ی وکیل خوب میشد