2777
2789
عنوان

هستید درد و دل کنم خیلی دلم گرفته

143 بازدید | 16 پست

بعد ازدواج من مامان بابام از هم جدا شدن خیلی دلم تنگ شده واسه قدیما که میرفتم خونشون و سه تایی با هم بودیم من تک فرزندم خیلی خیلی دارم غصه میخورم و اشک میریزم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب حتما دیگه نتونستن تحمل کنن هم دیگه رو. خدا رو شکر که هر دو تاشون رو داری اما جدا جدا 

دیگه خانمی شدی واسه خودت. از فکر کردن های بیخود که فقط غمت رو اضافه میکنه فاصله بگیر برات دعا میکنم به آرامش برسی

واسه بعضی از رنج ها چاره ای نیست 

فقط باید یادبگیریم توی هر رنج و شرایط سختی که قرار گرفتیم، یادآوری کنیم که ازین بدتر هم میشد باشه.. مثلا؟؟...

پس بازم باید بگیم الهی شکر 

یادت باشه توی این جهان به این بزرگی غم تو،  غم من مثل سوزنه توی انبار کاه..  گریه نکن عزیزم غصه نخور قشنگم.. میشد الان هیچ کدومشون  روی خاک نباشن،  خدای نکرده زیر خاک باشن.. ببین همه چی میشه که بدتر و ترسناک تر بشه..