2777
2789

خودم دارم واقعا سخته ، گاهی یبوست گاهی اسهال ، گاهی نفخ و صدای غارو غور ، گاهی دل درد و بی اشتهایی 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودم دارم واقعا سخته ، گاهی یبوست گاهی اسهال ، گاهی نفخ و صدای غارو غور ، گاهی دل درد و بی اشتهایی

کدومشو 

با خوردن هرچی اسهال میشی 

دلدرد شبانه؟

نصف شب دلدرد میشی پاهات تو شکم جمع میگنی؟

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسهال چی با خوردن هرچی اسهال بدبو

اره رو همین قطره نوشته اسهال هم هست 

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

شیاف مزولازین رو امتحان کردی ؟و قرص مبورین ؟

شیاف را نه ولی نیم ساعت قبل ناهارمبورین میخورم و قبل خواب هم یه کلندیوم سی .

اگه این قرصهارو نخورم از درد گریه میکنم ....

کدومشو با خوردن هرچی اسهال میشی دلدرد شبانه؟نصف شب دلدرد میشی پاهات تو شکم جمع میگنی؟

با خوردن لبنیات، شیرینی، قارچ، هندونه، بادمجون وکلا سردیجات بله اسهال بدبو میشم و دل درد شدید من تا درد سراغم بیاد حتی نمیتونم بخوابم نشسته میخوابم ....

با خوردن لبنیات، شیرینی، قارچ، هندونه، بادمجون وکلا سردیجات بله اسهال بدبو میشم و دل درد شدید من تا ...

روده تحریک پذیر یا التهاب؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با خوردن لبنیات، شیرینی، قارچ، هندونه، بادمجون وکلا سردیجات بله اسهال بدبو میشم و دل درد شدید من تا ...

از کوچیکی اینجوری بودی یا یهو؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از کوچیکی اینجوری بودی یا یهو؟

از بچگی حتی از نوزادی که مامانممیگفت همیشه گریه میکردی ....ولی چندسالیه بخاطراعصاب بدتر شده ...