2777
2789

حقیقتی که وجود داره ، اینه که اکثر مردم ایران اطلاعات خیلی کمی راجع به مسیحیت مخصوصا تفاوت کریسمس و سال نو دارن.

طبیعیه البته ، چون هیچ حرفی راجع به دیگر ادیان وسط نمیاد ، هیچ جا!

ولی من شخصا از صبح توی تاپیک های مختلف اینو عنوان کردم ، که اگر امروز لطف دارید و میخواهید به مسیحیان تبریک بگید ، نباید بگید کریسمس مبارک!!

چون این برای یک مسیحی ، مثل اینه که شما ۱ فروردین به یک ایرانی بگید چهارشنبه سوریتون مبارک😄

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

شما ببخشید. خخخ

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
شما ببخشید. خخخ

فدا سرتون 

من فقط برای اصلاح اطلاعات عرض کردم💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کریسمس ک ۲۵ ماه قبل بود

الان سال جدیده دیگه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

چرا متوجه نمیشم منظورت نمیشم

ینی مسیحیا کریسمس ندارن؟!

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
چرا متوجه نمیشم منظورت نمیشمینی مسیحیا کریسمس ندارن؟!

ببخشید احتمالا من بد نوشتم 

کریسمس هفته قبل بود 

الان نباید گفت کریسمس مبارک 

بلکه باید گفت سال نو مبارک💚

چرا متوجه نمیشم منظورت نمیشمینی مسیحیا کریسمس ندارن؟!

کریسمس دارند مگه میشه نداشته باشند تولد حضرت مسیح هست اما سال نو پنج روز بعد از تولد هست که متاسفانه خیلیا سال نو میگویند کریسمس مبارک

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی
و از همه مهم تر وقتی یک اداب و رسومی ربطی به کسی نداره چرا خودشو میچسبونه😂😑

بهونه ایه برای شادی ، اگر هم کسی جشن میگیره.

امیدوارم برای همه مردم برکت داشته باشه💚

بهونه ایه برای شادی ، اگر هم کسی جشن میگیره.امیدوارم برای همه مردم برکت داشته باشه💚

درسته شادی خوبه اما حداقل باید دلیل شادی مشخص باشه نه بدون هیچ اطلاعاتی

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی
تولد عیسی مسیح کریسمسہ یا چندروز بعدش کہ سال میلادی عوض میشہ؟

جشن کریسمس شب تولد مسیح مقدسه 

و ۷ روز بعد جشن سال نو هستش