من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خب بیشتر صبر کن نهایتش کورتون تزریق میکنی منم بینیم گوشتی بود چند روز دیگه میشه یکسال ماه اول و دوم احساس میکنم جمع و جورتر بود نوکش الان از اون حالت در اومده ولی خب تو صورتم جا افتاده دیگه من چون گوشتی بود و بعضی دکترا اصلا با عملم موافقت نمیکردن دیگه
به نظر من بینی که خوشگل و خوش فرم شده باشه از همون اول مشخصه اگه هم کار به گریه بکشه یعنی زیاد نباید ازش توقعی داشت نمیخوام ته دلتو خالی کنم عزیزم شاید بینی شما گوشتی بوده و قطعا بعد از چند ماه خیلی بهتر میشه نگران نباش
به نظر من بینی که خوشگل و خوش فرم شده باشه از همون اول مشخصه اگه هم کار به گریه بکشه یعنی زیاد نباید ...
من یه طرفش از حق نگذریم خوش فرم هست واقعا ولی یه طرفش فرق میکنه نمیدونم ورم زده بهش این شکلی شده یا یه طرفم ایراد پیدا کرده تو این ۴ ماه. عمل بینی سخت تر از اون چیزی بود که فکرشو میکردم
من ورم یک طرفه داشتم بعداز ۷ ماه نرفت،رفتم پیش دختر معاینه فشار داد روش کاملا برطرف شد
از منو داره کورتون میزنه چون نوک بینی یه سمتش قلمبه تره کشیده شده به پایین بعد از روبرو سوراخا بالا پایین شده. تو این هفت ماه جدای از ورم یک طرفه حس کردین بینی فرمش قشنگ تر شده؟