2777
2789
عنوان

شما شبا تنها می‌خوابید

125 بازدید | 8 پست

سلام دوستان دوساله ازدواح کزدم و یه بچه یه ساله دارم و خودمم ۲۱سالمه و خانوادم ۷ساعت ازم دورن

من شب کاری های همسرم میرفتم خونه مادرشوهرم از وقتی که عروس جدید آورده همش بهم بی احترامی و نادیده گرفتن منو و...منم دیگه دوسه باری هست که شب کاریاش خونه موندم خیلی ناراحتم که براش مهم نیست آخه اینقدر بهم کنایه و تیکه وتوهین شد که کلا دل بریدم ولی ناراحتم خیلی زیاد از تنهایی بی کسی و..

❤  سوگند به نامت که تو آرام منی   ❤    ❤متأهل و متعهد به قلب اقاییم❤                          درخواست دوستی حتی خانم قبول نمیکنم😊نی نی نازم چه خوبه هستی مامانی خوش اومدی به زندگیمون🥺😘😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۱۸ سالم بود ازدواج کردم تک و تنها تو شهر غریب بعدش هم پسرم شد همدم الهی شکر چرا باید غصه بخورم بچه هم داری بشین خونه خودت بی منت

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخمل نازم منو داداشی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم 😘😍

دوستی همسایه ای هم صحبتی تو مجازی برا خودت پیدا کن با بچت خوش باش فضای خونت شاد کن فیلم ببین برقص  وقتی همسرت میاد هم بگو نبودش برات حسابی جبران کند 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید