2777
2789
عنوان

امروز یه خانمی داشت تو دادگاه بچشو می زد

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 24 پست

همسرم میگفت ترسیدم نزدیکش بشم بچرو بزنم کنار ..گفتم این زن خیلی وحشی بازی در میاره یه وقت داستان درست میکنه

بخاطر همین میگه ترجیح دادم برم به سرباز دم در بگم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکنم از اون داغونایی معتاد بود طرف💔💔

نمیدونم 

به همسرم میگم گیرم یکبارم تو این بچه رو نجات میدادی از زیر چنگالش خب تا تو بری سربازو بیاری این زن رفت و میره جای دیگه تو مخفی گاه بچه رو میزنه ....

به همسرتون بگین فردا بره همون دادگاه با ریس اونجا که میشه ریس دادگستری  با دادستان اون ساختمون صحبت کنه فیلم دوربینارو چک کنن  و زود زنه رو جلب میکنن نی ارن برا توضیح. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

به همسرتون بگین فردا بره همون دادگاه با ریس اونجا که میشه ریس دادگستری با دادستان اون ساختمون صحبت ...

فکر خوبیه. همسرم میگه من حتی بهش گفتم شما غلط میکنی بچه رو میزنی اونم وسط دادگاه من بلدم و تو الان که سرباز اومد میفهمی ....

فکر خوبیه. همسرم میگه من حتی بهش گفتم شما غلط میکنی بچه رو میزنی اونم وسط دادگاه من بلدم و تو الان ک ...

اصلا عمل خانوم جرمه. ببین من شغلم تو دادگاه. مادری بود که بچشو چون جاشو کثیف می کرد با اسید سوزونده بود. شاید روانیه چیه. ولی در کل عملش طبق فانون حمایت از اطفال مصوب 1381 جرمه. و دادستان اعلام جرم میکنه و صلاحیت مادر برسی میشه. 

فکر خوبیه. همسرم میگه من حتی بهش گفتم شما غلط میکنی بچه رو میزنی اونم وسط دادگاه من بلدم و تو الان ک ...

طبق ماده 1 بند ت قانون حمایت از اطفال مصوب 81 با اصلاحات 1399 عملش جرمه.