2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ههههههه بچت کاکا سیاه

نی‌نی یار محترم لطفا این افرادی که امثال این آدم هستن از این فضای عمومی و اجتماعی هست، پاکسازی کنید، اینها آدمهای سمی و بیمار جامعه هستن که باید هرچه سریعتر درمان بشن ...

حتماً خودت مثل بجت سیاهی

ادم باشعور چقدر کم شده

از اون مهم تر ادم باعقل

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من مربی زبانمتخریب نمی کنم ولیحقیقتا یه سدی از بچه هارو دوست دارم یه سری ها نه

الهی زنده باشین گلم.... بنا به اتفاقی که برای همسر معلمی که از ابتدا داشتن افتاد، خانم معلم جدید جایگزین شد.... خداشاهد گلم از زمانی که ایشون اومدن من هر یکی دو هفته یکبار یه موردی را نسبت به بچم میشنوم که اصلا جوری وانمود میکنند که انگار با یک انسان ۳۰ یا ۴۰ ساله مواجه هستن که حالا یک سری کارها را ناخواسته داره انجام میده.... بچه ی ۶ ساله که پر از حس قشنگ و پاکه، چطوری میتونه امروز برای بازی لگو پرت کنه که اصلا به کسی هم برخورد نکرده ولی جوری ایشون جلوه بده این کار را که انگار خدای نکرده برخوردی بوجود اومده