2777
2789
عنوان

نمیدونم باید چه برخوردی با معلم پیش دبستانی بچم داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 16 پست
الهی زنده باشین گلم.... بنا به اتفاقی که برای همسر معلمی که از ابتدا داشتن افتاد، خانم معلم جدید جای ...

این دیگه مشکل روان داره

با هزار تا امید آدم بچه شو میزاره مهد 

چه وضعشه 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣🤍https://t.me/ngr907 چنل روز مره ام

این دیگه مشکل روان دارهبا هزار تا امید آدم بچه شو میزاره مهد چه وضعشه

بله گلم. شنبه میرم مدرسه حضوری، اینبار دفعه دوم هست که اینجوری با روان بچم و خودم داره بازی میکنه، امروز با شوق رفتم دنبالش دم مدرسه که تحویلش دادن گفتن مامان ببین داره برف میاد، دستش را گرفتم بیاییم باهم، یدفه معلمشون اومدن که برن خونه ،منم گفتم سلام احوال شما و خسته نباشین.‌یدفه بلند گفتن کار اشتباه انجام داده و لگو پرت کرده، بلند دم در مدرسه...من بلافاصله اومدم خونه و تماس گرفتم مدرسه گفتم دم در مدرسه، جای توصیه و تذکر نیست اون هم تذکری که اصلا به جا هم نیست...مدیر گفتن سریع ویس بدین توی پیام رسانشون و بگین با هماهنگی با من، این پیغام را میفرستین... اینهارو انجام دادم ولی اوتقدر هنوز بهم ریخته هستم....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره