2777
2789

دوست پسر منم میگه اگه باهام قهر کنی و بگی کات، میام دم خونتون🤦🏻‍♀️😂

باحاله ک

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الکی گیرمیدی بخدابزاربیادمگه چی میشه...اصلا چیزی نگو بهش..اینجوری فکرمیکنه زیادپیگیرشی ..شورشودرمیار ...

باش من آخه فک کردم شاید کاری کنه اومدنش دلیل داره

میخام نیاد😂😂مردک دیوانس

اوخیی گناه داره😂

کاریش نداشته باش

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
ب من میگ محل باباته😂میگم نیا میگ خیلی پررویی آخه از موقعی ک کات کردیم میاد

به نظرم اگه کات کردین و واقعا قصدت کاته این حرفا دیگه مسخرس، نه پیام بده نه کاری داشته باش که کجاست 

مگه اینکه کاتتون  ادا باشه 

کاری ندارم پرو زبون دراز

باشه منم قانع شدم😂😂😂

امیدوارم بهترینا براتون پیش بیاد

به نظرم اگه کات کردین و واقعا قصدت کاته این حرفا دیگه مسخرس، نه پیام بده نه کاری داشته باش که کجاست ...

ن جدی کات کردیم آخه از موقعی ک کات کردیم شبا میاد اینجا یکی دو ساعت خواهرم دیده بود دور میدونه فک کردم میخاد حرکتئ بزنه

ن جدی کات کردیم آخه از موقعی ک کات کردیم شبا میاد اینجا یکی دو ساعت خواهرم دیده بود دور میدونه فک کر ...

شاید میخاد بدزدتت😂😂😂😂😂😂😂😂

زورم به هیکلت نمیرسه ولی به اعصابت که میرسه😏