2777
2789

به طرز عجیبی بریدم خسته ام 

حال و حوصله ی هیچ کسی رو ندارم

کسی درکم نمیکنه نمیفهمه منو بیزارم از این ب اجبار ادامه دادن

بیزارم از کنار کسی بودن که سعی کردم همیشه بهش عشق بورزم ولی اون دوری کرد ازم نه میفهمه کی از ته دل خوشحالم ن غم توی چشامو میفهمه سرش کنارم روی یه بالشته ولی حتی متوجه نیست اون بالش از اشک چشای من خیس 

خسته ام از تظاهر از قورت دادن بغضم از قوی بودن 

از این که خاستم بگم ببین منو منم هستم ولی ندید و نمی بینه 

کاش میشد بدون مرگ از این زندگی از این ادما از همه فرار کرد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درکت میکنم مادر ، به امام رضا و امام مهدی من همیشه درد و دلامو میگم آدمای این دنیا اصلا قابل اعتماد نیستن

گاهی ادم ی سرپناه میخواد که پیششون بغضشو بشکنه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
چطوری خودتو آروم میکنی

میخوای دقیقا حالاتشو بهت بگم 

ازش میخوای برات کادوهای مناسبتی بگیره.بهت محبت کلامی کنه.تو رابطه زناشویی برات کم نزاره.بارها خواستهاتو بهش گفتی اما براش مهم نبوده

یه ادم بی مسئولیته با یه اشاره ی تو فورا قهر میکنه میره

خیلی ترس داره ک نکنه تو ازش مهریه بگیری و خسیسه...

من دیگه ازش توقع محبت ندارم الانم فرستادمش خونه باباش شاید جداشم چون هرروزم اشک دلتنگی و نفرین به باعث این ازدداجه