2777
2789
عنوان

دارم با قطره قطره اشکی که رو کیبورد میچکه تایپ میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 28 پست
درکت میکنم مادر ، به امام رضا و امام مهدی من همیشه درد و دلامو میگم آدمای این دنیا اصلا قابل اعتماد ...

تو دنیای واقعی که ب روی خودم نمیارم مجازیم نیستم نمیدونم چرا امشب دیگه تحملم سر رسید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخوای دقیقا حالاتشو بهت بگم ازش میخوای برات کادوهای مناسبتی بگیره.بهت محبت کلامی کنه.تو رابطه زناشو ...

من برعکس توام منو فقط بخاطر رابطه میخاد تو سرش بزنم قهر کنم ن قهر میکنه نه براش مهمه وقتی میخام یه کاری انجام بدم بجای انگیزه دادن فقط خورد و کوچیکم میکنه دارم تو اینستا میچرخم یه کلیپ عاشقانه یا خنده دار یا هر محتوایی براش میفرستم یک کلمه میگه این چرت و پرتا چیه خسیس نیس ولی برا پولی که خرج میکنه منت می زاره

خلاصه بگم اگر من این همه ذوق و علاقه و احساسو خرج یه تیکه سنگ کرده بودم الان تبدیل ب قلب شده بود 

خدا نکنه دختر گلم زنده ای زندگی کن اگر میخوای زندگی کنی باهاش رابطه اتون درمان کن درست میشه

چیو درمان کنم خواهر من برم مشاوره مگه اون میاد از نظر اون اصلا مشکلی حتی وجود نداره انگار تو یه دنیای دیگه اس فک میکنه همه چیز همینطوری عالیه و این زندگی هیچیش کم نیست 

اصلا اون از احساس و علاقه چیزی حالیش ازدواج براش خلاصه شده تو رابطه کار کردن پول دراوردن غذا خوردن و دوش گرفتن زیر یک سقف