2777
2789
عنوان

از اینکه اومدم رشته پرستاری و نرفتم دبیری پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 92 پست
من اصلا نزدم چون علاقه نداشتم مامانم بخاطر راحتی می‌گفت

خب قطعا دبیری بهتره نصف سال تعطیلن کارشون ساده و بی استرسه و صبح میرن ظهر میان

ولی پرستاری هم خوبه حقوقش بهتره اینده شغلی مطمئنی داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پرستاری سخته اما چیزایی که تو پرستاری یاد میگیری هیچ وقت تو معلمی یاد نمیگیری، کلا که من ترجیحم پرستاریه و اینکه تو میتونی بعد از فارغ التحصیلی دبیر زیست بشی یا تو کلینیکت کارای زیبایی انجام بدی و پول پارو کنی 

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊
چرا؟همه پرستارا که ناراضین

تو ایران همه ناراضی ان 

پرستارم حال می کنم با شغلم 

چون با عشق کتر می کنم حقوقم هم کم نیست و موفقم هست 

هر رشته علاقه خودشو می خواد 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

بستگی به علاقه داره،من از معلمی اصلا خوشم نمیاد واقعا صبوری میخواد سر و کله زدن با اون همه بچه و والدین پرتوقع،محیط بیمارستانیم کلا بیشتر دوس دارم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

والا به خواهر زادم گفتم معلمی خوبه قبول بشی بخون برا فرهنگیان اما دیدم اصلا فرهنگیان شرکت نکرده بود گفت خوشم نمیاد الان ترم یک پرستاریه

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

مگه چقد بیشتره نهایت دو سه تومن

بیشترر ازین حرفاس از یه سوپر وایبر و یه معلم سابقه دار بپرسی متوجه میشی

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولمه دمم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا