2777
2789

سلام من ازکودکی باسختی های خانوادم بزرگ شدم وبانداریشون ساختم نه پوشیدم نه گشتم 

ازدواجمم سلیقه خودشون بود که افتزاه شدو خیلی مشگلات بیشتر... 

حتی خاستم طلاق بگیرم درگذشته پشتم نبودن

حالا بعد سالها وضع مالیشون خوب شده بهم یه خونه دادن به اسم خودشون که بشینم چون توشرایط من مستجری سخته بچه و...

چنتا برادر هم دارم که واسه پدرم کار کردن درکودکی واعتقاد دارن که سهمی که از پدرم دارن سه برابره منه...

ومنی که نه خرج کردم نه چیزی کودکی خیلی سختی داشتم...

به پدرم روم نشد به مادرم گفتم که بدجور ناراحت شد گفتم خونرو بزنن به اسمم به نظرتون کاره درستی بود یااشتباه ولی مطمعنم کسی قبول نمیکنه ومن ازاینده بشدت میترسم...

ازاین میترسم برادرام  پدرمو قول بزنن وازش وصعیت بگیرن همه چی ماله اونا باشه منم که ازطرفه شوهرم چیزی ندارم و هرچی باشه دستمو بگیره ازطرفه پدرمه 

خدا رو فراموش نکنید🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دخترجان بچسب به زندگیت برای بچه های خودت زندگی رو بساز که سختی هایی کشیدی اونا نکشن نگن پدرمون برامون کاری انجام نداد مادرمون برامون مادری نکرد بفکر اینکه از جیب مامان و باباتم کش بری نباش 

دخترجان بچسب به زندگیت برای بچه های خودت زندگی رو بساز که سختی هایی کشیدی اونا نکشن نگن پدرمون برامو ...

عزیزم باچی بسازم شوهرم خودشو بکشه صدسال هم نمیتونه خونه بخره بچه ها نیاز به سرپناه دارن...

خدا رو فراموش نکنید🌹