2777
2789
عنوان

ازدست شوعرم عصبی بودم بچم وزدم دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 58 پست
ای بابا…خواست بزنه تهدیدش کن نزار بزنه اخه از همون بار اول باید حساب کار میدادی دستش که الان اخه با ...

ی کم ب قولن بهتر شده قبلا افتضاح بود چندباری بچه معصومم ول کردم رفتن قهر 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی کم ب قولن بهتر شده قبلا افتضاح بود چندباری بچه معصومم ول کردم رفتن قهر

اشتباهت همینه دیگه 

بچه روهم با خودت باید ببری بفهمه رفتار غیر اخلاقی نشون بده هم زنشو از دست میده هم بچش 

جدا ازون شما اخلاقشو میدونستی با این حال چرا بچه دوم؟

من هردفعه عصبی میشم میزنمش گریه میکنم سرزنشمیکنم خودم و میگم نمیزنم دیگ باز دباره تاارواعصابم راه می ...

باعث میشید بچه تو ناخودآگاهش فکر کنه هر وقت عصبانیه باید همسرشو، دخترشو، پسرشو کتک بزنه 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
طفلی بچم زورم فقط ب این رسیده😔😔😔😔

وقتی از دستش عصبانی میشه به دستاش به چشماش نگاه کن

اون رو ما بزرگترا وارد این دنیا کردیم

ما مسئولیم در قبالش

باهاش مهربون باش بهش حس ارزشمند بودن بده دو روز دیگه میره توو این جامعه کوفتی بازم سرش سوار میشن

روو خودت کار کن 

عصبانی میشی بلند شو راه برو 

برو دم پنجره

برو یه لیوان آب بخور

و لطفففففن سر همونی که عصبانیت کرده خودتو تخلیه کن

بچه‌ها کیسه بوکس ما نیستن

یه کیسه بوکس برای خودت بخر

الان بهتر، شد ب قولن

…چی بگم بهرحال چیزی که الان مهم این که شده یکبار جنگ جهانی راه بیوفته بشین صحبت کن بگو ببین وقتی این کارا و میکنی همزمان سر سه نفر چه بلایی میاری با هر روشی هرجور که میتونی بهش بفهمون