2777
2789
عنوان

قرص آسپرین در بارداری

37 بازدید | 8 پست

خانوما من هفته هفت هستم ، دکتر امروز برام آسپرین با دوز ۸۰ (A.S.A80)نوشته یک روز درمیون یه روز کاملشو و یه روز نصفشو بخورم . اما نگران شدم کیا خوردن؟ ضرری نمیرسونه به بچه؟ اخه چند تا داروی دیگه هم داده میترسم تداخل پیدا کنه..

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه هیچی نمیشه اسپرین منم استفاده میکردم

تشکر عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

عزیزم حتما دلیلی داشته که بهتون قرص داده نگران نباشید، من هم دارم میخورم، خونرسانی به جنین رو تقویت ...

ممنونم 🙏🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهش میکنم گلمانشاالله صحیح و سالم بغل بگیریش

قربونت برم مهربون

اسم بچه‌هات چیه؟ چون دارم اسم انتخاب می‌کنم..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت برم مهربوناسم بچه‌هات چیه؟ چون دارم اسم انتخاب می‌کنم..

سارینا

محمدمهدی

امیرعباس

من مامان سه تا نفسم❣️🥰 دخترم عمرم🥰پسرم جیگرم🥰فندق روهم فهمیدم پسره❣️میشه واسه تو راهیم صلوات بفرستید🙏❣️
سارینامحمدمهدیامیرعباس

خدا حفظش کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40