2777
2789
عنوان

پول قرض دادم پسش نمیدن 😑😑

96 بازدید | 9 پست

بچه ها 27میلیون دادم داداشم برج 6و 13میلیون وسیله برا خونمون خریدم حالا داداشم گفت بعدا پدرم حقوقش گرفت بهت میده حالا منم دندان ندارم میخام ایمپلنت کنم 3تا دندان

بابام نمیدونه اون پولو من به داداشم دادم حالا 35میلیون داده بهم میگه باهاش دندان درست کن برو دکتر تهران چون کشکک زانوم جا به جا شده باهاش لباس بخر 😐😐

حالا بنظرتون به داداشم بگم پولمو بده 700میلیون بهش وام ازدواجی دادن همشو برا زنش داده طلا هر ماه حدود 20تا 40میلیون میده طلا براش ولی بفکر من نیست بگه خواهرم دندان نداره😔😔منم تازه نامزد کردم جوری که تو مراسمم یه لبخند نزدم مراسمم خراب شد 

بنظرتون بجز این 35میلیون 25میلیون خودمم از داداشم بگیرم؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برادرت باید قرضش رو بده البته از برج شش تا الان چهل درصد بیشتر باید بده با این تورم، زین پش بهش پولی ...

از اول قرارمون این بود بابام بده ولی پیش بابام گفتیم از دوستش قرض کرده 

ولی شرایطم بخدا جوریه خودم توش موندم😓😓😓

خب بابامم بهم نمیده تکلیف من چی میشه؟

نباید بهش قرض میدادی خب، هیچ وقت از خودت برابر برادری که ازدواج کرده نزن، الانم فوقش شرایطت رو براش ت وضیح بده بگو قرضی که دادم رو باید سی تومن بهم پس بدی دندونام مشکل دارن، با ۳۵ تومن نمی تونم درستش کنم وگرنه به بابا میگم اون پول رو از من قرض گرفتی

نه درامد بالای 30تومن داره تازه عقد کردهخونه و ماشینم بابام براش خریده ولی هر چی داره میده زنش

عزیزم برادرت پول داره نیازمند هم نیست پولتو ازش بگیر و برو خرج سلامتیت بکن خودت واجب‌تری تا زن داداشت

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود