2777
2789

سنگتون چند میلی هست ؟ 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یادمه ی بار فشارم ۷ بود بچه بودم مریض وحشتنااااککککک شده بودم دکتره میگفت چطوری تا الان موندی

همیشه ام فشارم ۱۰ و ۱۱ عه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
نمیدونم والا دکتر گفت فشارت ۴حالم ولی خیلی بد بودا هر یکی دو دقیقه یبار بالا می‌میاوردم البته هیچی ت ...

اشتباه کرده چون از نظر پزشکی فشار به ۶برسه آدم بیهوش میشه 

فشار پایین خیلی خطرناکه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
سنگتون چند میلی هست ؟

دوتا بودن دفع شدن گلم 

خیلی خیلیییی کوچیک بودن 

اما خدای من شاهده اون لحظه درد کشیدن به مرگ خودم راضی بودم ...

یادشون بخیر نباشه اون روزا ....

حدود یک ماه درگیرشون بودم ..

برای دفع سنگ چه کارهایی کردید ؟ 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

توی حالت عادی من نه هست اکثر اوقات

آره باز خوبه

من با فاصله های زمانی متفاوتی رفتم هر دفعه همین بود 

دیگه دکتر گفت نگران نباش فشار طبیعیه بدنت همینه

⠀ ⠀⠀➖⃟🌔•• 𝗜 𝗟𝗢𝗩𝗘 𝗨 𝗕𝗘𝗖𝗔𝗨𝗦𝗘 ᴜ ᴅᴇsᴇʀᴠᴇ ɪs ʙᴀʙᴇ  

دوتا بودن دفع شدن گلم خیلی خیلیییی کوچیک بودن اما خدای من شاهده اون لحظه درد کشیدن به مرگ خودم راضی ...

درک میکنم من که سنگ شکن شدم 

دو سه هفته پیش درد مثل زایمان گرفتم داد میزدم فشارم ۱۰ بود سرم و آمپول قوی مسکن زدم 

برای دفع سنگ چه کارهایی کردید ؟

من تا تونستم مایعات خوردم عزیزم 

آب ،شربت،دلستر 

لبنیات رو حذف کردم 

فعالیت بدنی و پیاده روی خیلی تاثیر داره .

و یه شربت اورتیکا که دکتر نوشت با اینکه خیلی بدمزه بود رو میخوردم 

حدود یک ماه طول کشید تا دوتا سنگ دفع کردم الان خوبم خدا رو شکر .

هنوزم پرهیز میکنم 

زیاد لبنیات نمیخورم ،زود به زود سرویس میرم و...

شما هم سنگ داره کلیتون عزیزم ؟