2777
2789
عنوان

چند وقته با شوهرم هی سر چیزای الکی دعوا میکنیم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 20 پست
منم روز اول پریودیم همینم🤣🤣یه بار همسرمم سرما خورده بود همون روزفکر کنم واسه ۵ تا موضوع مختلف دعوا ...

وای منم همش تو این دوران باهاش بحث الکی دارم گاهی وقتی پریودم نیستم مثلا بهش گیر میدم میگه خیلی بی منطق شدی اخه پریودم نیستی 😂

ما مریضیم اونا هم مریضنما پریودیم اونا هم پریودنکلا همراه خوبین😅

همینه دیگه.

مامانم چند سال پیش میگفت من مریض میشم باباتم مریض میشه باور نمیکردم.

تا خودم وارد زندگی مشترک شدم و عمق فاجعه رو فهمیدم😂

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واسه من سرما میخوره انگار تیر خورده😂🤦🏻‍♀️طبیعیه فکر میکنم😂

ببین مال من از تیر خورده هم بدتره اصلا یه وضعیه تو خونمون عجیب مثلا سرمامیخوره با یه صدای غم انگیری میگی دعا کن سرنمازت خوب شم زودی به خدا عین جمله شوهرمه 😂

این اگه زن بود میخاست زایمان کنه که واویلا 

ببین مال من از تیر خورده هم بدتره اصلا یه وضعیه تو خونمون عجیب مثلا سرمامیخوره با یه صدای غم انگیری ...

یه بار پدر بزرگم سرما خورده بود کاملاااا جدی داشت به مامانم میگفت مراقب خواهر برادرات باش.

مرررد تو فقط سرما خوردی🤣

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤