2777
2789

به عروس تو عقد زنگ نمیزنن پول قرض بگیرن هر چقدر هم ناچار باشن شاید شوهرت روش نشده بگه ولی حواستو بیشتر جمع کن شاید عادت پدرش باشه ،الان میتونی بگی پولم توحساب بلوکه هست نمیتونم تا چند ماه برداشت کنم ،که شاید بعداً وام نیاز داشته باشم خودم یا پدرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این خانواده های همسر هم بعضی وقتا عحیب مبشن. به دل نگیر شاید از ایناس که زیادی راحت میگیره همه چی رو. یادمه روز اوای که رفتم خونه مادذشوهرم، خواهرشوهرم ی بشقاب میوه جلوم گذاشت گفت دفعه اخریه که جلوت میوه میارم هر وقت خواستی برو در یخچال بخور. میخوام بگم بعضی وقتا رو منظور نمیگن ولی برا آدم اون کار و حرف سنگینه

این خانواده های همسر هم بعضی وقتا عحیب مبشن. به دل نگیر شاید از ایناس که زیادی راحت میگیره همه چی رو ...

اونا که باهم راحتن همشون کلا فامیلی به هم قرض میدن قرض میگیرن ولی با من نباید اینطور میبود

اونا که باهم راحتن همشون کلا فامیلی به هم قرض میدن قرض میگیرن ولی با من نباید اینطور میبود

خب دیگه شما رو هم ازخودشون میدونن . میگم منم باشم بهن بر میخوره ولی خب وقتی نگاه کنی ببینی عادتشونه قابل هضم تر