2777
2789

خانوما من خجالت میکشم از این موضوع تصمیم گرفتم تو خونه بخونم فقط امتحانم برم بدم اصلا امکان اینکه برم مدرسه بزرگسالان ندارم بچه هام هم دارن بزرگ میشن نیاز به کمک دارن تو درس میشه کمکم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میشه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

حتما ادامه بده عزیزم ببین از راه دور میتونی بخونی فقط امتحان بدی حتما حتما بخون آفرین

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

اصلا هم خجالت نکش 

من ۱۷ سالمه چون یسال نرفتم مجبور شدم برم بزرگسالان بخونم 

تو اون مدرسه یارو ۴۰ سالشه اومده درس بخونه 

من واقعا اونارو میبینم انگبزههههه میگیرم

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

مدرسه ی از راه دور ثبت نام کن اصلا حضوری نیست فقط میری امتحان میدی نیاز به حضور نیست من خودم دیپلممو یکسال و نیمه گرفتم غیر حضوری رشته ی انسانی توی اینترنت سرچ کن ببین مدرسه ی از راه دور شهرتون کجاست معمولا مدارس بزرگسالان اصلا نیازی به حضور ندارن

بزرگسال ثبت نام کن عزیزم

نیاز نیست کلاساشو برین فقط برای امتحاناتش میرین....کتاب هم براتون سفارش میدن 

ولی خب الان دیگه نمیشه احتمالا تا سال تحصیلی آینده

ولی من پیشنهادم اینه شما از الان شروع کن به خوندن از پایه هفتم  

خدایا دوستت دارمممم ❣❣