2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید عزیزم حواسم نبود یه لحظه 😂😑

فدات شم 🤣🤣🤣البته لانگ خیلی سخته چون احساست درگیر میشه و نمیدونی اون داره چیکار میکنه دلتنگیشم زیاده

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊
فدات شم 🤣🤣🤣البته لانگ خیلی سخته چون احساست درگیر میشه و نمیدونی اون داره چیکار میکنه دلتنگیشم زیا ...

دقیقا به خصوص وقتایی که حالت خوب نیست و گرفته ای... 

دقیقا به خصوص وقتایی که حالت خوب نیست و گرفته ای...

وای اره من که از وقتی رفته همش نگرانم که نکنه بلایی سرش بیاد، یا فراموشم کنه یا دیگه دلش منو نخواد🤣🤣🤣

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊

وقتی پیام میدی دیر سین بزنه

دلت هزار راه میره

وقتی وسط چت دلت میخواد بغلش کنی و نمیتونی 

وقتی دلت پر میکشه کنارش باشی ولی نمیشه😭

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
وای اره من که از وقتی رفته همش نگرانم که نکنه بلایی سرش بیاد، یا فراموشم کنه یا دیگه دلش منو نخواد🤣 ...

اتفاقا اونجا بیشتز دلتنگت میشه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
وقتی پیام میدی دیر سین بزنهدلت هزار راه میرهوقتی وسط چت دلت میخواد بغلش کنی و نمیتونی وقتی دلت پر می ...

الان که تقریبا دو ماه شده اندازه یه ساعتم حرف نزدیم😑