2777
2789
عنوان

عمل سوراخ قلب بزرگسال

48 بازدید | 8 پست

سلام در زمان کرونا تپش قلب گرفتم رفتم دکتور اکو کرد گفت ممکنه قلبت سوراخ باشه برو یه دکتر دیگه.منم مسخره ام اومد و اینکه برام پذیرش حرفش سخت بود.دیگه پزجور نشدم تا  صبح رفتم اکو دکتور خیلی واضح گفت سوراخ قلب دهلیزی داری بایر عملش کنی عمل بسته.من کرمانشاه هستم.

تجربه خودتونو بگید قبل عمل بعد عمل .من میخوام انتقال جنین بدم به نظرتون عمل کنم یا بزارم بعد از بارداری؟

Ivf هستم.اسم بهترین دکتر قلب لطفا

عزیزم کرمانشاه بهترین جراحش دکتر سبزی هستش من خودم مادرزادی سوراخی قلب داشتم که عمل کردم و چندسال بیش هم دریچه قلبم نارسا شد که دوباره عمل کردم من تحت نظر زهرا جلیلی بودم که که فوق تخصص نارسایی اطفاله چون اون موقع سنم کم بود تحت نظرش بودم و جراحم که سوراخی قلبمو عمل کرد سبزی بود

ولی عمل دومم تهران انجام دادم که خیلی امکانات و دکترش بهتربود توی بیمارستان رجایب انجام دادم اگه شرایطشو داری بیای تهران بهتره دکتر زهرا خواجعلی عالیه و جراح هم سعید حسینی بهترینه اگه هرسوال دیگه داری بپرس عزیزم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیخوام بترسونمت ولی مامانم قلبش سوراخ بود یه بار عمل کرد نفس تنگی داشت رفت دکتر گفت باید دوباره عمل ...

خدا نکشتت این چی بود این وسط.اگه راسته که خدا رحمتش کنه اما اگر قصد حال گیری داشتی حلالت

عزیزم کرمانشاه بهترین جراحش دکتر سبزی هستش من خودم مادرزادی سوراخی قلب داشتم که عمل کردم و چندسال بی ...

سلام عزیزم .ممنون بعد عمل میتونم باردار بشم مشکلی بعد عمل نداشتین .نقاهتش چقدره چه مراقبت هایی بعدش لازمه

سلام عزیزم .ممنون بعد عمل میتونم باردار بشم مشکلی بعد عمل نداشتین .نقاهتش چقدره چه مراقبت هایی بعدش ...

عزیزم بله بعداز عمل سوراخی قلب مشکلی برای بارداری نداری

راستش خیلی سخته عمل قلب باز قفسه سیتنو باز میکنن دیگه بعدش تا قفسه سینت جوش بخوره شیش ماه طول میکشه دیگه تا کامل خوب بشی