2777
2789
عنوان

میخواین بگم چه دخترایی شانس میارن

194 بازدید | 20 پست

دخترای خانواده دار ، خوشگل ، خوش هیکل ، اصیل ، با فرهنگ‌، با ادب ، خوش اخلاق ، تو دل برو ، وفادار ، بساز ، صادق ، مهربون ، تحصیلکرده ، پولدار ،گذشتشون با هیچ پسری دوست نبودن و ...... 

اینجور دخترا مثه یه تیکه جووهرن ، ولی خب مردای امروزی ارزش جواهرو نمیفهمن 

این جور دخترا اگثر مواقع بهشون خیانت میشه و گیر یه آدم لاشی میفتن مثله ملکا سریال ماه و پلنگ که محسن هول و لاشی بهش خیانت کرد 

و اما دخترای دسته دوم ، دخترایی که تو گذشتشون با موجود نری نبوده که دوست نشده باشن،و از هیچ کشافط کاری دریغ نکردن ، بی ادبن ، بی تربیتن ، خودشیفتن، نه قیافه دارن نه هیکل ، وصع مالی خوبی ندارن ، تحصیلات ، فرهنگ ، نساز ، متوقع ، بی وفا ، پول پرست ، دهن بین ، و...... 

اینجور دخترا اگثر مواقع شانس میارن و شوهرای خوبی نصیبشون میشه ، اینجور دخترا ، شوهراشون همیهش گوش به فرمانشونن و همش دنبال اینن خوشحالشون کنن و بی نهایت دوسشون دارن 

مثله کتایون سرال ماه و پلنگ که یه کاری کرد محسن احمق عاشقش بشه ، از طرفی پسر عموشم عاشق سینه چاکش بود 

پ ن : استثنا همیشه هست و این موضوع هم برای خانما صدق میکنه هم برای آقایون 

ینی آقایون خراب زیادی دیدم که خانمای پاک و خوبی نصیبشون شده و برعکس 

این سریال ماه و پلنگ میبینم اعصابم میریزه بهم 😬😬😬

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برداشتت اشتباهه دخترای دسته دوم چون با مردای زیادی بودن میتونن فرق مرد خوب و با بد تشخیص بدن ثانیا میتونن با سیاست و عشوه مرد بد رو تبدیل به مرد خوب بکنن نقطه ضعف مردارو میدونن در کل واردن وگرنه شانسی ندارن

دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤

هعی نود درصد حرفات درسته

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

دخترای دست دوم چه کوفتیه مگه ماشینن

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
برداشتت اشتباهه دخترای دسته دوم چون با مردای زیادی بودن میتونن فرق مرد خوب و با بد تشخیص بدن ثانیا م ...

منم حرف شمارو قبول دارم 

ولی من میگم چرا اصن مردای خوب باید چدب این خرابا بشن 

حداقل خدا میتونه یه کاری کنه که حق به حق دار برسه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️