2777
2789
عنوان

مَلِکا چه قدرررر زن قوی و با اعتماد به نفسه

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 33 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این به اعتماد به نفس برمیگرده؟چه عجیب

بله دقیقا

اگر کتاب های روانشناسی بخونید متوجه میشید همه اینها ب عزت نفس و اعتماد به نفس برمیگرده ❤️ کسی که ضعف نشون نمیده ، کسی که مستقله و ... قطعا اعتماد به نفس خوبی داره

و منی که با 19 سال سن بابام بهم میگه نه یه روز کامل فقط اشک میریزمچقدر دلم میخواست انقدر با اعتماد ب ...

خب اعتماد به نفس آموزش میخواد، تمرین میخواد ، تا حالا راجبش کتابی خوندی ؟ 

بنظرم فقط تو فیلم میشه همچین چیزی.....نمیگم همه باید داد و قال کنن.....ولی کی میتونه بره؟؟این اصلا ع ...

چرا 

اگه روح خودت رو قوی کرده باشی و روی خودت کار کرده باشی میشه. حالا این مثال بود 

اما هستن همچین ادمایی که قوی ان و هیچی نمی تونه باعث ضعفشون بشه

همه اش هم‌تمرین میخواد. اینکه رو خودت تمرین کنی 

آدم های قوی همینن :)

دقیقا

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻