2777
2789
عنوان

امشب رفتم ی سر خونه مادرشوهرم اونوقت

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 17 پست
حالا من زیادنمیرم چی بشه ماهی یکباراونم بااصراااار فراوون خواهرشوهرم میرم ک هی میگه زنداداش تروخدا ...

خودتو ناراحت نکن فقط پذیرش خودتو بیشتر کن وقتی این حرکتهارا انجام میدن با ی لبخند جگرشون را بسوزون چون من امتحان کردم جواب داده

هربار خیلی گفتن بگو دعوت میکنم ولی دعوت نکن

اینجور افراد باید مثل خودشون با پرویی و سیاست رفتار کرد،هم احترامشون نگه داری هم به حرفشوت گوش ندی

صبر زیاد میخواد رفتار باهاشون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودتو ناراحت نکن فقط پذیرش خودتو بیشتر کن وقتی این حرکتهارا انجام میدن با ی لبخند جگرشون را بسوزون چ ...

درظاهر همینکارو میکنم وخونسردم اما بارها تکرارکرده دیگ تابو تحملشو ندارم خواهر!من اصلا اهل گله کردن وشکایت نیستم اما واقعا دلم انقد پربود ک اینجا عنوانش کردم فقط خدا جوابشوبده