2777
2789

من خ کم میرم شایدی ماهی یکی دوبار، اونم ن ناهار نه شام یعنی دعوت نمیگیره نه منو نه جاریامو،، خب جاریامم دعوتش نمیکنن(اونا سنشون از من خ بیشتره)

حدوده یک ساله عروسی کردم خودم به همسرم پیشنهاد دادم یه شام خانواده شو دعوت کنیم(به غیر از جاریامو و خواهرشوهر متاهلمو) دعوت کردیم، بماند که یخچال خونمو خالی کردن هرچی غدا مونده بودو مادرشوهرم بار کرد برد خونش گفت برا خواهرشوهرت، پدرشوهرمم میگفت بده برا برادرشوهرت 

خلاصه گفتم طوری نیس دیگه دعوتشون نمیکنم 

دوماه پیش دعوتشون کردم هنوز به جاش دعوتم نکردن چه خواهرشوهرام چه مادرشوهرم، خواهرشوهرام ک پاگشامم نکردن 

بگذریم کاری به این حرفا ندارم 

ماه پیش رفتم خونشون هی بهم میگه بلدی غدا بپزی؟؟؟ میخاستم بگم پس مگه من مهمونی ندادم دست پختمو نخوردی که این حرفا را میزنی، شوهرم جوابشونو داد 

دوباره ی شب دیگ رفتم  خونش میگه فسنجون بلدی بپزی میگم نه 

دوباره امشب رفتم خونش میگه برا سالگردتون شام همه امونو دعوت کن و کیک و چیز بهمون بده، من فقط نگاش کردم 

اصلا جوابشو ندادم، بعد هی شوهرم جلو مادرش گفت ازمون شام میخاد، منم زدری گفتم باشه قدمشون رو چشم

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه برخورد مناسبی باهاشون داشته باشم؟ 

اها هی هم ازم میپرسن بجه دار کی میخواید بشید شوهرم گفت اگه بخایم بچه دار بشیم بلدیم چکار باید بکنیم 

حالا هی میگن حامله ایی؟؟؟ 😐

صدهزار بارم تو حرفاشون گفتن ما بچه اتو نمیگیریم(من شاغلم) بچه اتو بده به مامانت بگیرتش 

اولا بچه کجا بود که بخام به کی بدم ولی از حرفشون زورم اومد گفتم این سری باید ج بدم 

منم خندیدمو گفتم من برم کار پول بیارم برا پسرت بجه رو بدم مامانم نگه داره؟؟؟؟ خواهرشوهرم گفت داره راست میگه بیار خودم برات نگهش میدارم🫤

یا از همون اول ازدواج شوهرم گفت روسریتو جلو خانوادم(حتی مامانم بر ندار) یعنی مستقیم نگفتا، ی دوبار رو سریم افتاد اشاره کرد سرت کن 

خلاصه من یکم موهام کم پشت شده امشب رو سریم عقب رفت، مادرشوهرم گفت موهاتو با چی میشوری ک انقدر خالی شده منم گفتم با شامپو 😐

ینی میرم فقط گیر میدن 

بنظرتون چه رفتاری داشته باشم

چه برخورد مناسبی باهاشون داشته باشم؟ اها هی هم ازم میپرسن بجه دار کی میخواید بشید شوهرم گفت اگه بخای ...

بچه بیار خودم نگه اش میدارم شعاره ی وقت گول حرفهاشونو نخوری همش میخوان حرصتودر بیارن 

حالا من زیادنمیرم چی بشه ماهی یکباراونم بااصراااار فراوون خواهرشوهرم  میرم

ک هی میگه زنداداش تروخدا بیا دلتنگتونیم واینا 

حالا میرمم موقع غذا مادرشوهرم مدااام میگه خب دیگه زود بخورید برید من خستم فلانم 

واقعا دلم شکسته ازین حرکتش امیدوارن خدام دل اونوبشکنه!

دیشبم اینکاروتکرار کرد دست بچموگرفتم پاشدیم اومدیم

دعوت کردی خوششون اومده بازم میخوان بیان😂

اقا ما اشتباه کردیم، 

فقط میخاستم نشون بدم بلدم مهمونی بدم ولی نمیخام دعوتتون کنم همونجور ک دعوتم نمیکنید، 

همسرمم خداراشکر از این ادما نیس ک بگه خانوادمو دعوت کن، ولی مامانش شورشو برده

بچه بیار خودم نگه اش میدارم شعاره ی وقت گول حرفهاشونو نخوری همش میخوان حرصتودر بیارن

اینا نمیگن ما نگه میداریم، همش میگن بده مامانت!!! 

جدا برات مهم مباشه عزیزم 

اگر برای خدا 

و به احترام همسرت 

و از روی مهربونی خودت دعوتشون کردی 

اصلا حرفاشون رو به دل نگیر و بگذر ...

کلا اگه میخوای پیر نشی بیخیال حرفا باش 

و هرگز نخواه که چیزی رو به کشی اثبات کنی ،

مثال برات میزنم 

من امروز کسی حرف از نماز و روزه میزد و 

میخواست بنده رو خجالت زده کنه 

درحالیکه خب حرفشون بجا نبود ،

خواستم دفاع کنم از خودم 

اما یه لحظه با خودم گفتم اگر این عزیز بعد این همه سال منو نشناخته 

و اینجوری درموردم فکر میکنه و حتی توی روم میگه اصلا چه ارزشی داره که بخوام بهش اثبات کنم ؟

همچین آدمی اصلا بزار منو بد بدونه ،

مهم خداست 

و بعدش رضایت آدم از خودش.

همین

خدا بهتون آرامش بده .

اینا نمیگن ما نگه میداریم، همش میگن بده مامانت!!!

بازم میخوان بچه بیاری و مسولیت بچه را میخوان به یکی دیگه واگذار کنند خودشون بعد بشینن و بهت گیر بدن که نمیتونی بچه داری کنی همش می‌خواهند بهت ی گیری بدن