2777
2789
عنوان

تهرانیا با ترافیک چه طوری زندگی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 25 پست
بله دیگه تا بود تو مسیر دانشگاه دو ساعت تو مسیر رفت دو ساعت برگشت بودم الآنم تو مسیر سرکار

اخه اگه راننده ماشین شخصیت باشی وقتیم برسی مقصد جنازه میشه ادم و عملا حال نداره کاری کنه

منم نگفتم منظور نامزد منه گفتم خیلی کارا شیفت چرخشی دارن

متوجم ولی اگه راننده ماشین شخصیت باشی تو ترافیک ۲ ساعته گیر کنی معمولا اعصاب ادم خورد میشه و جنازه ادم میرسه اونجا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه اگه راننده ماشین شخصیت باشی وقتیم برسی مقصد جنازه میشه ادم و عملا حال نداره کاری کنه

ماشین شخصی و غیر شخصی نداره تو اتوبوس هم شلوغ باید سرپا وایسی دوساعت بماند که همش باید شاهد دعوا هم باشی سر کمبود جا

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
ماشین شخصی و غیر شخصی نداره تو اتوبوس هم شلوغ باید سرپا وایسی دوساعت بماند که همش باید شاهد دعوا هم ...

طبق تحربم خیلی فرق داره بخصوص اگه رانندش باشی....

مثلا ده دیقه باید وایسی تا یک دیقه یا کم تر حرکت کنی و حواست باید به جاده و ماشین جلویی و عقبی و بقلی باشه.....

ولی خب حتی تو اتوبوس یا مترو سر پا وایسی میتونی چشتو ببندی یا گوشی ور بری یا هر چی هست حواست به جاده نیست

ماشین شخصی و غیر شخصی نداره تو اتوبوس هم شلوغ باید سرپا وایسی دوساعت بماند که همش باید شاهد دعوا هم ...

رانندگی تو ترافیک باعث میشه ذهن ادم خسته بشه حوصلش سر بره کلافه بشه و اعصابش خورد بشه..... ادم ۹ ساعت تو جای خلوت رانندگی کنه ولی یک ساعت تو ترافیک گیر نکنه....ولی اگه ماشین تاکس یا چیزی باشه حتی میشه بخوابه ادم

رانندگی تو ترافیک باعث میشه ذهن ادم خسته بشه حوصلش سر بره کلافه بشه و اعصابش خورد بشه..... ادم ۹ ساع ...

از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنید پس

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
اخه چه کاری میتونه داشته باشه مغازه اگه داشته باشه تو غروب ۶ ۷ غروب به جا مغازه تو ترافیکه....کا مند ...

بیکار چرا!؟مجبورن،

خودم ب شخصه از ترافیک متنفرم،واسه همین ۱۰ کیلومتر فاصله کار تا خونه رو به ۴۰۰ متر کاهش دادم😌

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
بیکار چرا!؟مجبورن،خودم ب شخصه از ترافیک متنفرم،واسه همین ۱۰ کیلومتر فاصله کار تا خونه رو به ۴۰۰ متر ...

چون طرف ۱۰ صبح یا ۶ غروب دو ساعت تو ترافیک همت گیر کرده لاین پشتم و اون اتوبانو 

چه جورییییی؟؟ میان بر پیدا کردید؟

نه ،خونم اجاره دادم،پول زیادی گزاشتم رو اجاره و پیش ،اومدم نزدیک محل کارم

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤