سلام ،من دو سال پیش ارتودنسی انجام دادم ، همون اول هم به دکترم گفتم من یه شهر دیگه دانشجو ام و ممکنه گاهی فاصله بین جلساتم بیشتر بشه مشکلی نداره ؟ و اون گفت که نه اوکیه ، بعد فک پایینم یه دندونم کامل سرش به سمت وسط دهنم بود و کج بود دکتر بجای اینکع اون دندون کج رو بکشه دندون کناریش که صاف بود رو کشید ، الانم میگه دو سه جلسه دیگه تموم میشه درمانت در حالی که هنوز دندونم کجه و جای دندونی که کشیده خالیه و حرف زدنی از جلو کاملا معلومه 🤦
حالا اینا به کنار به من گفته بود کل هزینه درمانت میشه ۲۰ میلیون ولی این اواخر گیر داده شما دیر به دیر میومدی جلساتو پس باید هزینهها رو به روز رسانی کنیم و باید شما ۲و نیم میلیون اضافه بابت هر فک پرداخت کنید ، باز گفتم اشکال نداره ، اما میبینم کلییی از دندونام نامرتبه همچنان و دندون پایینم کع افتضاحه ولی میگه دیگع داره تموم میشه بهش گله کردم گفت ببر پیشمشاور ، ادرس یه مشاوره هم خودش داد ، الان نمیدونم باید چیکار کنم . میترسم ببرم مشاور اولا اشنای خودش باشه و ایرادات کارشو نگه از طرفی ازش بخام کارمو درست تموم کنه بازم شونه خالی کنه و ماست مالیش کنه.اینم اضافه کنم که ازش خواستم پرونده درمانمو بده ببرم برای مشاور قبول نکرد و فقط عکس opg قبلمو داد
تو رو خدا منو راهنمایی کنید چیکار باید کنم😭😭😭😭 کلی پول خرج کردم و دندونام افتضاحه همچنان + فاصله ضایع جدید بین دندون پایینم